شرکت داروسازی مدرنا از شرکت فایزر و شریک آلمانی اش بایونتک به دلیل نقض حق ثبت اختراع در توسعه اولین واکسن کرونا مورد تائید در آمریکا شکایت کرده است.
شرکت داروسازی مدرنا بیش از ۷۰۰ هزار دز از واکسن توزیع شده در برخی از کشورهای اروپایی را به دلیل شناسایی ویال آلوده جمعآوری میکند.
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد تزریق واکسن های کرونای فایزر و مدرنا می تواند برخی اختلالات قلبی نادر را به وجود آورد.
حمیدرضا جماعتی دبیر کمیته علمی کشوری کرونا: با توجه به مطالعاتی که آمریکا انجام داده، کارایی واکسن فایزر و مدرنا بعد از ۲۵ هفته در برابر دلتا به زیر ۴۰ درصد و نسبت به امیکرون به حدود ۱۰ درصد میرسد.
«هیتوشی سوزوکی»، پژوهشگر ارشد مؤسسه مطالعات اقتصادی آسیا: آلودگی واکسن مدرنا حس نگرانی و ناامنی به مردم میدهد.
واکسن کرونای مدرنا در ژاپن جان سومین دریافت کننده را نیز گرفت.
شاید باورتان نشود اما مشابه ماجرای واکسن های آمریکایی آلوده بارها در تاریخ تکرار شده است. به این بهانه، مروری داریم بر بخشی از تاریخ تاریک این جنایتکاران شیک.
یک مورد دیگر آلودگی در واکسنهای تولیدی شرکت مدرنا در یکی از مناطق نزدیک پایتخت ژاپن گزارش شده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس خواستار این هستند که سازمان غذا و دارو برای هر نوع واکسن وارداتی بررسیهای لازم را داشته باشد.
دولت ژاپن میگوید که ۲ نفر در این کشور پس از دریافت دوز دوم واکسن کرونای مدرنا جان باختند.
شبکه ان اچ کی ژاپن گزارش داد که واکسن های آلوده مدرنا که مصرف آنان توسط دولت توکیو متوقف شده است دارای ذرات فلزی هستند.
تزریق بیش از یک و نیم میلیون دوز واکسن مدرنا در ژاپن به دلیل کشف آلودگی، متوقف شد.
وزیر خارجه سوریه در پیامی انتخاب امیرعبداللهیان به سمت وزیر خارجه جدید ایران را به وی تبریک گفت.
سخنگوی سازمان جهانی بهداشت گفت: واکسن مدرنا برای لیست اضطراری سازمان جهانی بهداشت در تاریخ ۳۰ آوریل بررسی میشود.
اظهارات بی سابقه کارشناس بی بی سی درباره واکسن های آمریکایی؛ مدرنا کارخانه ای که تا به حال سابقه تولید واکسن نداشته است.
طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جان هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ دستکم ۶۷۶ مورد جدید، شمار قربانیان کروناویروس در ایالات متحده به مرز ۵۵۵ هزار نفر رسید.
به فرمان رهبر معظم انقلاب واردات واکسنهای آمریکایی و انگلیسی به ایران ممنوع شد این در حالی است که سناریوهای دیگری برای واکسیناسیون کرونا در ایران وجود دارد.
واکسن محصول مشترک شرکت آسترازنکا و دانشگاه آکسفورد انگلیس که ارزانتر از برخی دیگر از واکسن ها از جمله فایزر ارزیابی شده، به سرعت در حال گرفتن تاییدیه در کشورهای اروپایی است.