به بهانه نهمین سالگرد درگذشت خلیل عمرانی، سید مهدی طباطبایی منتقد ادبی یادداشتی نوشت و گفت: عمرانی را نمیتوان تنها «شاعر» نامید چرا که جفایی آشکار در حقّ اوست؛ فردی که پیش از همهچیز و بیش از آن، یک «انسان خوب» بود.
نشست نقد و بررسی «نگاهی به اشعار امام خمینی(ره)» شب گذشته، 16 خردادماه، با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و ادب فارسیزبان از کشورهای مختلف به صورت مجازی برگزار شد.
مثل سالهای قبل شاعران کشورهای فارسیزبان هم در این جلسه حاضر بودند. نکته جالب شعرخوانی شاعر هندی دکتر سرویش پارتی برای شهید قاسم سلیمانی بود.
تازه کشف میشود آقا همچنان از شاملو خوشش نمیآید. نمیدانم دلیل سیاسی هم دخیل است یا نه اما دلیل تخصصیاش را که مطمئنم.
سراغ تعدادی از شاعران شناخته شده رفته ایم و از آنها پرسیدیم اگر امسال دیدار شاعران برگزار میشد و شما در فهرست شعرخوانان این جلسه حضور داشتید، کدام یک از اشعارتان را قرائت میکردید؟
سال ۱۳۸۹ محمدحسین جعفریان، شاعر و مستندساز کشورمان شعری با عنوان «عاشقانههای یک کلمن» برای جانبازان خواند که بهشدت تلخ و گزنده بود؛ با این حال مورد استقبال رهبری قرار گرفت.
ایشان سه غزل خواندند که یک مصرع را به خاطر دارم؛ «گل گل شود می در شیشه ما، اندیشه ما پیشه ما» که بعدها آقای رشاد از این استقبال کردند و شعری با همین مطلع سرودند.
مراسم شعرخوانی «سردار آسمانی» به یاد شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور جمعی از شاعران نام آشنای کشور سهشنبه ۱۷ دیماه ساعت ۱۸ در حوزه هنری برگزار میشود.
مراسم چهارمین سالگرد «ساعت شعر» یکشنبه ۸ دیماه در سالن «امیرحسین فردی» حوزه هنری برگزار شد.
دومین شب از «شبهای شعر اعتراض» با محوریت شعر طنز در موسسه شهرستان ادب و با مشارکت ستاد امر بهمعروف و نهی از منکر و با حضور طنزپردازان مشهور و شاعران جوان برگزار شد.
نخستین روز از اردوی سوم دختران دورۀ هفتم آفتابگردانها، عصرِ شنبه با حضور اساتید و کارشناسان شعر، در رامسر آغاز شد.
شاعران جوان از میان گروه کثیری از علاقمندان بر اساس معیارهای مشخصی گزینش شدهاند و در کارگاههای متنوع، از برنامههای آموزشی با حضور استادان و شاعران سرشناسِ ملی در زمینه شعر بهرهمند میشوند.
صحن فیروزه آینه ای تمام نماست از مسائل روز مسلمانان در سراسر جهان، که در مقابل چشم مخاطب قرار میگرد و نارچار میکندش که فکر کند، به عقب برگردد و جویای حقیقت شود.
آیین پاسداشت قادر طهماسبی(فرید) در سومین شب وصل در مجموعه فرهنگی و هنری اسوه برگزار شد. در این مراسم حسین قرایی،مصطفی محدثی خراسانی، حمیدرضا شکارسری،سعید اوحدی، رضا اسماعیلی و محسن مومنی شریف و تنی چند از اهالی فرهنگ و هنر انقلاب حضور داشتند. در ادامه گزارش تصویری این مراسم را خواهید دید.
او شاعر و نویسنده روز و امروز بود. هم ناظر به رویدادها قلمِ سرود بر سفیدِ کاغذ میراند و هم برای آیندگان، تجربه روزگاران خود را به اشتراک میگذاشت. از این روست که وقتی آثار او را میخوانی، گویی در جهان همین لحظهات به سر میبری و آفاق را زیارت میکنی.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شب گذشته، ۲۸ شهریور به همراه سیدعباس صالحی، معاون امور فرهنگی خود به عیادت حمید سبزواری، شاعر انقلابی کشورمان رفت.