حاج حسین یکتا با اشاره به اینکه نسل امروز اوجنشین و قلهنشین است، بیان کرد: دشمن میخواهد این نسل قعرنشین شود ولی کور خوانده است. دشمن میخواهد حال جوانان ما بد باشد و از معنویت جدا شوند.
لیلا روزه اولی خانه ما، قرار است برای اولین بار نماز عیدفطر بخواند. این روزها تمام فکرم درگیر این سوال است که لیلا را چطور برای نماز عیدفطر آمادهکنم. شاید دغدغه پیشپا افتادهای باشد. همانطور که خواهرم میگفت: «تو چقدر سختمیگیری. عید است دیگر، آماده شدن نمیخواهد.» اما میخواهم لیلا هرکاری را که انجام میدهد فلسفه آن رفتار را هم بداند. نمیخواهم این اعمال فقط برایش یک عادت شود.
برای نجات انسان باید نهضت بزرگی رخ بدهد تا شاهد زندگی مسالمت آمیز توأم با عقلانیت و معنویت باشیم. تحقق این امر بیانگر آن است که بشر در نهایت باید به معنویت گرایش پیدا کند.
به نظر مهمترین مطلب در کل بیانیه گام دوم، همین جامعهپردازی و به تعبیر دیگر امتسازی است که سایر مطالب بیانیه_ حکم توضیح و تفسیر آن را در حوزه مقدمات، راهبردها و آثار و پیامدها دارد. برای تحقق جامعه اسلامی آرمانی سه رکن اصلی مورد نیاز است.
تشکلها و فعالان فرهنگی باید بنگرند که با گذشت زمان، چقدر رشد عقلی داشتند! عقلانیت در همه عرصههای زندگی سریان دارد و به فرموده امیرالمومنین(ع)، حکمت بعثت پیامبران، کسف دفائن عقول بوده است. از طرفی تأکید بر عقل معاد و عقل معاش، جریان عقلانیت را در زندگی مادی و معنوی گوشزد میکند.پس فعالان جبهه انقلاب باید بدانند که رکن خودسازی معرفتی، عقلانیت است.
وجود جریانات ضد فرهنگ اصیل و پذیرفته شده هر کشور و ملت امری انکارناپذیر است که در طول تاریخ هر ملتی به سهم خود با آن دست و پنجه نرم کرده است.
نباید دینداری به سویه مناسک و آیینهای بیرونی آن فروکاسته شود بلکه نسبت آن با باطن دینداری هم باید دیده شود.
مرتاضهای هندی که هفتهای یک مغز بادام میخورند یا به کارهای نظیر نخوابیدن و ... میپردازند از کارهای مشکل به سوی کارهای آسان فرار میکنند.
صحبتهای حجت الاسلام پناهیان درباره شرایط کم شدن بلاهای قبل از ظهور را مشاهده میکنید.
فضای مجازی اینروزها جایی است برای اعلام مواضع و نگرش های افراد مختلف به موضوعات روز جامعه این اعلام مواضع درمیان قشرهای مختلف جامعه وجود دارد و از رئیس جمهور تا عده ای از وزرا و فعالان رسانه ای و فرهنگی نیز در شبکه های چون توئیتر و اینستاگرام فعال هستند.
در روزهای اخیر، پویشی سراسری تحت عنوان «فرصت انس» در فضای مجازی شکل گرفته که مورد استقبال بسیاری از جوانانی قرار گرفته است که امسال نتوانستند در مراسم معنوی اعتکاف شرکت کنند.
از سوی مؤسسه شهید احمدی روشن در یزد با توجه به شیوع ویروس کرونا و لغو برنامه معنوی اعتکاف در مساجد طرح «هر خانه یک مسجد» ویژه نوجوانان اجرا می شود.
حجتالاسلام مهدیان یکی از طلابی است که به صورت داوطلبانه اقدام به حضور در بیمارستان و کمکرسانی به بیماران کرونا کرده و دیدهها و شنیدههای خود را به رشته تحریر درآورده است.
ماه رجب، شهر وصول الیالله است؛ باطن این ماه مانند باطن قرآن و معصومین(ع)، ریسمان اتصال بین خدای متعال و مومنین است.
با مسجدی آشنا شوید که علاوه بر برطرف کردن نیازهای معنوی مردم، برای مشکلات اقتصادی خانوادهها هم برنامهریزی کرده است.
سایت «بیان معنوی» برنامه سخنرانی استاد پناهیان در ماه مبارک رمضان سال 95 را منتشر کرد.
نشست «مفهوم معنویت در گفتمان انقلاب اسلامی» با حضور حجتالاسلام والمسلمین مظاهری سیف، رئیس مؤسسه بهداشت معنوی در مرکز اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.