نشست تخصصی انفعال و مقاومت بیمها و امیدهای ایران در عصر تحول با حضور دکتر علیرضا زادبر تاریخپژوه و کارشناس مجری برنامه تلویزیونی جریان در شهرکرد برگزار میشود.
نویسنده کتاب «بازار تهران» گفت: بازار تهران در بسیج تودهای انقلاب خیلی تأثیر داشت. یکی از گروههایی که موجب شد امام در سطح جامعه شناخته شوند، بازاریان بودند.
دورهی بصیرتی «جریانشناسی تاریخ معاصر ایران» از سوی مرکز تعالی شجره طیبه انقلاب اسلامی قم به صورت مجازی برگزار می شود.
گاهی افراد برای توجیه افکار و سیاست های خود و اصرار بر مقبولیت اندیشه هایشان دست به تحریف یا برداشت نابجا از عقاید شخصیت های بزرگی مانند امام خمینی (ره) میزنند.
استاد تاریخ انقلاب گفت: انقلاب اسلامی و ایده جمهوری اسلامی حاصل یک پروسه پیچیده است که با جان و دل پذیرفته شد، حرف گزافی است بگوییم همه مردم در رأی به جمهوری اسلامی جوگیر شدند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بر استفاده از فرصت ها برای بازسازی فرهنگ تاکید کرد و گفت: تمام مسائل جامعه بر روی فرهنگ خلاصه می شود و در همه زوایای زندگی مردم تاثیر می گذارد.
مؤسسۀ فرهنگی هنری قدرولایت در راستای تبیین تاریخ معاصر ایران،پروندۀ حدود یکصد سال از تاریخ معاصر ایران را گشوده و به تشریح حوادث آن میپردازد.
تا پیش از کودتا، آمریکا در چشم عامهی ایرانیان به قدرتی سلطهگر و متجاوز مشهور نبود. احزاب سیاسی ناسیونالیست که عضو جبههی ملی ایران بودند، آمریکا را «قدرت سومی» معرفی میکردند که تحکیم پیوند با او میتواند ایران را از نفوذ دو قدرت بزرگ سنتی یعنی بریتانیا و روسیه برهاند. این تداوم نگاهی بود که در میان بخشی از تجددگرایان مدعی اصلاحات، برخی بدنام و وابسته و برخی خوشنام و دارای حسننیت، هم به آمریکا و هم به فرانسه، وجود داشت.
علیرضا قزوه کار نوشتن نخستین رمان خود را با نام «کهن دژ» به پایان رساند. داستان این رمان به کودتای ۲۸ مرداد بازمیگردد و تا پس از انقلاب و امروز را هم در برمیگیرد.