رئیس سازمان انرژی اتمی اخیرا در سخنانی فلسفی به چالش "علم بهتر است یا ثروت؟" و "لزوم اشتغال دولتی برای همه" پاسخ داد.
وزیر کشور با اشاره به تیراندازیها در مرز با طالبان گفت: بعضی دیوارکشیها با نقطه صفر مرزی تفاوت دارد و طرف مقابل فکر میکند دیوار یا فنس آن نقطه صفر مرزی است.
محمدرضا خبّاز، فعال اصلاحطلب و از مقامات دولت روحانی اخیرا طی یادداشتی پیرامون برجام وعده داده است که امضای برجام در دولت رئیسی موجب ارزانی میشود!
شریعتمداری صرفا از آنرو شنوای اینهمه توهین شده که فقط با اشاره به برخی اسناد ادعا کرده است که میرحسین موسوی تحت نفوذ غرب قرار دارد.
آنچه به عنوان توافق هستهای و برجام در دامان ملت و دولت ایران گذاشته شد، هرگز پروژه نظام اسلامی یا خواسته رهبری نبود بلکه برنامه دولت اعتدال و اصرار شخص روحانی بود.
وزیر کشور در جلسه با معاونین اقتصادی استانداریهای سراسر کشور، بر تقویت نظارت بر قیمتها برای جلوگیری از گرانی تأکید کرد.
شبکه مستند سیما اخیراً در یک برنامه تلویزیونی، تصاویری از مصاحبه با یک روحانی را پخش کرد که به منظور شناخته نشدن او؛ بر روی صورتش یک دستمال قرار داده شده است!
نکته راهبردی که خواص و احزاب سیاسی باید بدانند اینست که آنها با "کارنامه" قضاوت میشوند نه با سخنرانیهای پرطمطراق و برنامههای رنگارنگ و مانیفستهای مکتوب!
کارشناسان معتقدند که دولت های یازدهم و دوازدهم(دولت اول و دوم روحانی)، در حقیقت «دولت سوم و چهارم اصلاحات» و به عبارتی «دولت سوم و چهارم خاتمی» بود.
لیدر اصلاحات به تازگی خود و جمعی از دوستانش را به مثابه "مردم" معرفی کرده است! چرا این ادعا صحیح نیست و "راه مردم شدن" لیدر اصلاحطلبان و هممسلکان او چیست؟
"عوامزدگی روشنفکرانه" در فریضه امر به معروف و نهی از منکر مقولهای است که موجب سکوت در قبال کلیت معروف و منکر میشود و تمامی مفاسد ریز و درشت را به جامعه تحمیل میکند.
ابراز نگرانی برخی فعالان اصلاحطلب و حامیان روحانی درباره مذاکرات خارجی دولت سیزدهم در حالی است که این افراد باید به تجربه تلخ مردم از "کاربلدی ظریف" احترام بگذارند!
یک جریان خاص سیاسی که در انتخابات ۱۴۰۰ دست به تحریم انتخابات زد؛ به تازگی منویاتی را هم پیرامون دیپلماسی دولت سیزدهم منتشر کرده است!
برخی مقامات اصلاحطلب دولت آقای روحانی همچنان در منابر کشور از "نمیشود، نمیتوانیم" حرف میزنند و گویا از ماجرای "واکسن کرونا" درس نگرفتهاند...
یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: روحانی سطح انتظار عمومی مردم را در زمان انجام مذاکرات به شدت بالا برد لذا با شکست برجام، فشارهای اقتصادی بیشتری به ملت وارد شد.
پاسخ این سؤال که «چرا رئیسجمهور به دنبال حاشیهسازی و فرار از پاسخگویی است؟» روشن میشود؛ رئیسجمهور اساساً اعتقادی به محقق شدن شعارهای انتخاباتی ندارد.