پس از رویدادهای آشکارا ضد ایرانی در راستای حمایت از آن بخش سینما گرانی که به شکل علنی به قانون ستیزی برخاستند در جشنواره کن، جشنواره کارلووی واری برگ تازه ای را در ادامه این پروژه صد در صد سیاسی و ضد هنری ورق زد.
یاسمین، یک پزشک جوان شاغل در آلمان است. مراجعه یاسمن به ایران و سفر او به مشهد و چالشهایی که در این سفر پیش روی وی قرار میگیرد، هم یک سلوک معنوی است و هم یک استعاره از بازگشت به خویشتن.
با توجه به موضعگیری صریح وزیر ارشاد و ریاست سازمان سینمایی در مورد جشنواره کن، هر تصمیمگیری درباره جمعیت بیانیهنویسان سینمایی در حیطه وزارت ارشاد و نهاد نظارتی ساترا باید بررسی شود.
۶ تن از محکومان امنیتی با درخواست آیت الله رئیسی و موافقت رهبر معظم انقلاب عفو شدند که در میان آنها اسامی «پگاه آهنگرانی» و «حسین قدیانی» به چشم میخورد.
یک فعال اصلاحطلب بدون اشاره به نقش روحانی تأکید کرد: جوانان کشور عصبی شدهاند و از انفجار این عصیانها باید نگران بود!
انتقاد مجری تلویزیون از سلبریتی ها در آنتن زنده تلویزیونی درباره موضوع خودکشی دختر آبی و حاشیه های آن.
ما چیکارهایم؟ خیلی وقتها سعی میکنم راجع به چیزی حرف بزنم، اما خودم را کنترل میکنم. جایگاهی که فضای مجازی به بازیگر میدهد، چقدر این جایگاه را باور میکنیم.
سخنگوی شورای نگهبان از پگاه آهنگرانی بازیگر سینما دعوت کرد به عنوان ناظر بر فرایند انتخابات اسفند 98 نظارت کند.
فیلم «موقت» ساخته امیر عزیزی از 19دی اکران خود را در گروه سینماهای هنر وتجربه آغاز میکند.
شمقدری با استقبال از ساخت مستند با چنین موضوعی گفت: این کار به ما اجازه میدهد که دوباره مباحث مربوط به خانه سینما طرح شود و افکار عمومی، هم در داخل و هم در خارج سینما از شرایط مربوط به آن اطلاع یابند و شفافسازی در این زمینه صورت بگیرد.
سینمایی که در عرض یک هفته جشنوارهای بینالمللی تاسیس میکند و در عرض همان یک هفته بساط این جشنواره را جمع میکند، به همان شکل هم میتواند به یک زندانی سابقهدار که جرمش اقدام علیه امنیت ملی است، اجازه ساخت مستند در مورد موضوع حساسی چون «وقایع خانه سینما» را بدهد!