گلعلی بابایی در جلسه نقد کتاب «نبرد تنگه ها» گفت: این کتاب مصداق جهاد تبین مدنظر حضرت آقاست. کتابی که درمورد یک شخصیت محوری است و در کنارش به روایتهایی از منطقه غرب دزفول هم پرداخته است.
مراسم رونمایی از کتاب «زمین های مسلح» نوشته گلعلی بابایی سه شنبه ۲۹ آذر توسط نشر ۲۷ بعثت برگزار میشود.
از سوی نشر بعثت ۲۷ کتاب «هیاهوی سکوت» با حضور نویسنده جواد کلاته عربی اثر و مرتضی قاضی، منتقد آثار فرهنگ مقاومت مقاومت و دیگر چهرههای شاخص فرهنگی همچون گلعلی بابایی به شکل کارگاهی نقد و بررسی شد.
گلعلی بابایی در مراسم رونمایی از کتاب «قصه شیر و عقاب» گفت: این کتاب بسیار ارزشمند و متریال خوبی برای ساخت فیلم مستند یا سریال داستانی بوده و باید برای آن سرمایه گذاری شود.
گلعلی بابایی در مراسم رونمایی از کتاب «قصه شیر و عقاب» گفت: اینکتاب به نوعی کیفرخواست ما علیه آمریکاست و علت بغض و کینه ما را نسبت به دولتش نشان میدهد.
کتاب «ستارههای سوخته» شامل روزنوشتهای جنگی گلعلی بابایی از سال ۶۱ تا ۶۷ توسط انتشارات مؤسسۀ فرهنگی مطبوعاتی ایران منتشر شد.
نویسنده در این کتاب، چهار پنج فصل را مشخصا به همسر شهید اختصاص دادهاند و افسار روایت را به دست همسر شهید دادهاند؛ بخاطر ویژگی های جذاب و خاص روایت همسر این شهید بزرگوار.
نویسنده کتاب «کشکول میرزا جوادآقا» گفت: هر وقت با خانواده شهید گفتگو میکردم، خیلی اشک میریختم؛ ولی هر وقت با رفقای شهید صحبت میکردم، آنقدر میخندیدم که گونههایم درد میکرد...
گلعلی بابایی در واکنش به خبر اعلام نامگذاری آزادراه فتح تهران بهنام حاج احمد متوسلیان توسط رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران ایناتفاق را پایان یک پیگیری ۲۵ ساله خواند.
انتشارات ۲۷ بعثت کتاب «صبح روز نهم» نوشته گلعلی بابایی را منتشر و روانه بازار نشر کرد.
در این برنامه، با حضور دو تن از رزمندگان و پژوهشگران دفاع مقدس، سخت ترین مراحل عملیات آزادسازی خرمشهر مورد بازخوانی و بررسی قرار گرفت.
یکی از پایهگذاران جایزه سردار شهید حاج حسین همدانی گفت که طراحی جایزه انتخاب آثار برتر مدافعان حرم در زمان حیات سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و با هماهنگی ایشان انجام گرفته است.
شب شعر «حبیب حرم» ویژه شهید شهید همدانی با حضور شاعران و رعایت پروتکلهای بهداشتی در نخلستان سازمان اوج برگزار میشود.
این نوع ارتباط و سخن گفتن با افکار عمومی، هوشمندانه و تاثیرگذار است. ارتباطی که متاسفانه اغلب مسئولین کشور فاقد آن هستند.
گفتم:حاج آقا، من تقریبا ۲۵ ساله که در ایران و لبنان پی گیر قضیه حاج احمد متوسلیان هستم ... نگاهش به روبه رو بود. همان طور حرف می زد. جرات نکردم به چشمانش نگاه کنم. با همان لبخند روی لبش، گفت...
انصاف حکم می کند شهادت بدهیم ما در مقام یک منتقد سفت و سخت با او گفتگو کردیم و او از پاسخ به هیچ سئوالی طفره نرفت و هیچ استدلالی را بی سند بیان نکرد. متن کامل این گفتگو حالا پیش روی قضاوت تاریخ است.
گلعلی بابایی در نشست بررسی کتاب «ردپایی در رمل» گفت: تفحص شهدای جنگ تا زمانی که برخی دولتمردان گفتند «یعنیچه تریلیتریلی شهید میآورید؟» ادامه داشت اما از سال ۸۲ عملا تعطیل شد.