سریال به کارگردانی «حامد محمدی» و تهیه کنندگی «منوچهر محمدی» از شوخیهای بیشرمانه و مبتذل، نه خندهدار است و نه به دل مینشیند و با توهین به یکی از مهمترین شمایلهای جنگ ادامه پیدا میکند.
سریالهای شبکه نمایش خانگی علاقه خاصی به تاریخ ایران پیدا کردهاند، به نحوی که سریالهایی که داستانشان در بستر تاریخ میگذرد، بیشترین توجه را به خود جلب کردهاند.
در تیتراژ سریال «مانکن» کنار نام علی طلوعی، نام شرکت«نبراس پیکچرز» هم به چشم میخورد.این شرکت به جز یک صفحه اینستاگرامی با ۵۸۰۰ فالوئر و شماره تلفنی که مربوط به یکی از کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس است.
معتقدم «تفنن» و «اهداف فرامالی» در ورود این قبیل پولها به شبکه نمایش خانگی و سینما دلیل عمده است
«خشایار الوند» نویسنده سریال پایتخت در سن ۵۱ سالگی درگذشت.
این روزها تقریبا در اغلب اوقات و در فضای مجازی یا سوپر مارکت ها به نام سریال تازه ای که محصول شبکه نمایش خانگی یا بخش خصوصی است بر می خوریم؛ نخستین اتفاقی که شگفت زده مان می کند ترکیب پر و پیمان و ستاره چین شده بازیگران آن مجموعه است، آن هم نه از اهالی تلویزیون و رسانه ملی که اغلب ، هنرپیشگان معروف و پر طرفدار مدیوم سینما هستند. هنرپیشگانی که اغلب سوپر استارهای گران قیمت و محبوب مخاطب هستند ، از محمد رضا گلزار تا نیکی کریمی ، بازیگرانی که حضورشان تضمین قطعی فروش است حتی، اگر کیفیت و محتوایی در کار نباشد.
اولین قسمت از سریال «شهرزاد» در حالی در شبکه نمایش خانگی توزیع شد که طبق انتظار، حسن فتحی این بار نیز استادانه به سراغ موضوعی تاریخی رفته است.
ظهور نا به هنگام شبکه نمایش خانگی و عدم نظارت اصولی وزارت ارشاد بر آن باعث شده است که روند تولید و سپس توقف توزیع محصولات شبکه نمایش خانگی تبدیل به یک چرخه تکراری شود.