مقامات اماراتی معمولا تلاش میکنند تا کمترین اخبار ممکن در خصوص جزئیات این حوادث در فضای عمومی منتشر شود تا مانع از ایجاد جو ناامنی و ترس از سرمایه گذاری خارجی در این کشور شوند.
یک روز پس از توقیف یک کشتی باری نظامی اماراتی، فرمانده نیروی دریایی یمن گفت که هر کشتی متجاوزی که وارد آبهای این کشور شود، توقیف خواهد شد.
از ابتدای سال ۲۰۱۹ و پس از پایان نبرد مشهور بندر الحدیده که با موفقیت انصارالله در حفظ این شهر و آتش بس تحت وساطت سازمان ملل پایان یافت، اوضاع میدانی در خاک یمن و موازنه قوا دگرگون شد.
این جزیره مستقر در ورودی دریای سرخ و تنگه باب المندب احتمالا به پایگاه جدید اماراتیها در این منطقه تبدیل خواهد شد.
در صورتی که اراده دولت وفاق و حامیانش بر ادامه پیشروی به سمت شرق باشد بندر نفتی راس لانوف که به نوعی شاهرگ اقتصادی دولت طبرق و خلیفه حفتر محسوب میشود میتواند هدف بعدی آنها برای ادامه نبرد باشد.
از آنجاییکه ارتش سابق لیبی کاربر این جنگنده روسی نبوده است، بلافاصله حدس و گمانهای گوناگون در خصوص مبدا ورود این جنگنده به خاک لیبی منتشر شد.
یکبار دیگر ثابت شد پول و آزادی در خرید تسلیحات نظامی نمیتواند به تنهایی برای ارتشهای بینظم و فاقد تجربه کشورهای حاشیه خلیج فارس پیروزی به ارمغان بیاورد.
هم اکنون اوضاع نبرد در لیبی به مرحله سرنوشتساز و حتی پایانی خود نزدیک میشود.
از ابتدای سال ۲۰۲۰ میلادی و با شدت گرفتن درگیریها میان دو طرف در خاک لیبی به ناگاه اوضاع در خصوص مقابله با پهپادهای مهاجم ترک دگرگون شد.
خط ارتباطی با تونس و انتقال زمینی تجهیزات و کمکهای این کشور و ترکیه از طریق این مسیر میتواند نقش مهمی در دفاع نیروهای GNA از پایتخت این کشور داشته باشد.
مدیرمسئول روزنامه کیهان، حمله احتمالی آمریکا به عراق را حماقتی دانست که منجر به پیروزی جبهه مقاومت می شود و گفت: باید عاجزانه از خدا خواست که ترامپ به کرونا مبتلا نشود و به حماقتهایش ادامه بدهد.
دشمن متجاوز سعودی در ۵ سال گذشته ۲۵۷۰۰ بار از طریق حملات هوایی به مناطق مختلف یمن موجب شهادت و زخمی شدن هزاران نفر از مردم بیگناه این کشور شده است.
ارتش امارات به عنوان یک کشور میکروسکوپی عربی در حاشیه خلیج فارس و با ثروتی بادآورده، برای اشغال و سیطره خاک یمن در کنار عربستان، همواره متکی به افسران و مزدوران بیگانه بوده است.
به طور کلی خانواده موشکهای ثاقب حاصل تغییر کاربری موشکهای هوا به هوای سابق نیروی هوایی یمن به موشک زمین به هوا هستند.
اندیشکده «کارنگی» در گزارشی در مورد نقش مزدوران خارجی در ارتش کشورهای جنوب خلیج فارس، نوشته است که دستکم ۷۰ درصد نیروهای ارتش امارات را اتباع خارجی تشکیل میدهند.
بر اساس اعلام وزارت خارجه دولت مستعفی یمن، در حمله شنبه شب انصارالله یمن به اردوگاه نیروهای ائتلاف سعودی در شمال مارب بیش از ۱۰۰ نفر کشته و دهها نفر دیگر نیز مجروح شدند.
اصلیترین نیاز نیروهای دولت وفاق لیبی در نبرد فعلی برخورداری از پوشش هوایی و جلوگیری از بمباران شهر طرابلس و پایگاههای مهم آنهاست.
رسانهای آمریکایی گزارش داد که دولت امارات از بیم تکرار حملات پهپادی و موشکی به تأسیسات حیاتی خود به دنبال ایجاد بزرگترین مرکز دفاعی غرب آسیاست تا ارتش امارات بتواند با حملات مشابه مقابله کند.
پهپاد تهاجمی وینگ لونگ ساخت صنایع نظامی چین است که تا کنون به کشورهای زیادی از جمله عربستان و امارات متحده عربی صادر شده است.