رئیس سابق سازمان انرژی اتمی اخیراً اینطور گفته است که اگر برجام هم نبود بیشتر از این نمیتوانستیم در صنعت هستهای کاری بکنیم!
وقتی یک رجل یا یک جبهه سیاسی رسما اعلام میکند که رغبتی به حضور در انتخابات ندارد و صندوق رأی را مرده میداند؛ این اعلان به معنی حرکت به سمت معارضه ضد امنیتی با نظام حاکم است.
علیرضا علوی تبار از نیروی های فکری جریان اصلاحات بر این باور است که این جریان به بن بست رسیده است.
اگرچه در سالهای گذشته دولت اصلاحطلبان و اعتدالیون حاکم کشور بوده اما یک فعال چپ اخیراً علت مشکلات را "ناکارآمدی اصولگرایان در سالهای گذشته" عنوان کرده است!
"یأس فلسفی" گزارهای است که در فاصله بین تحریم انتخابات و فرایند سیاستورزی مسلحانه روی میدهد. نشانههای این یأس هماکنون در جبهه اصلاحات به چشم میخورد.
سایت جماران وابسته به مؤسسه حفظ آثار امام خمینی(ره) با انتشار یادداشتی مدعی شد: امام خمینی(ره) دچار خطای ترکیب بوده است!
هدف آشوب سازان آن بود که با آتش زدن چادر کشاورزان اصفهانی؛ آنها را به سطح شهر کشانده و با بسته شدن شریانهای خیابانی فرصت برای فاز دوم عملیات (با رمز شورش از اصفهان تا خوزستان) محیا شود.
مصطفی تاجزاده عضو هسته سخت اصلاحات گفت: خاتمی از من تندرور تر است؛ اما جسارت بیان ندارد!
کارگاه براندازی نرم با شاخههای در درون و بیرون از کشور اخیراً به شدت مشغول آزمایش و پالایش (با درصد بالایی از آزمونوخطا) به روی چند چهره سیاسی خاص برای تحریک کردن رگ آنهاست.
جریان چپ ایرانی که طی ۸ سال گذشته بهانههایی مثل تحریم و ترامپ و احمدینژاد را برای مشکلات کشور عنوان کرده بود، به تازگی از چیزی به نام "بحران منابع"! در توجیه ناکارآمدیهای خود نام میبرد.
مهندسان "تحریم خاموش انتخابات" و کسانی که از ۲ سال قبل مشغول القای گزینه شرکت نکردن در انتخابات در ذهن کسانی از مردم بودهاند؛ اکنون از سایه بیرون آمده اند.
با وجود عزم عمومی هسته سخت جریان چپ برای "تحریم خاموش انتخابات" اما برخی افراد، احزاب و گروههای اصلاحطلب هستند که قصد کار انتخاباتی دارند و از صندوقهای رأی ناامید نیستند.
پیروز حناچی، شهردار اصلاحطلب تهران با کنایه به شورای نگهبان از مردم خواسته که اگرچه از انتخابات ریاستجمهوری دلخورند اما اگر در انتخابات شورای شهر لیست قابل دفاعی یافتند به آن رأی بدهند!
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه که پیش از این پیشنهاد "عارفسازی جهانگیری" در انتخابات را بصورت تلویحی مطرح کرده بود اخیراً تأکید کرد که اصلاحطلبان و اعتدالیون چارهای جز اتحاد ندارند.
شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان نه یک ساز و کار بایسته سیاسی بلکه مولود ریشسفیدی برای تعارض حل ناشدنی میان ستادیهای جریان اصلاحات و عوامل صف آن بود.
آیا «حزب کارگزاران» مثل سال 88، جام شوکرانی که هسته سخت اصلاحات روی میز گذاشته است را مینوشد؟
جریان سیاسی خاص دائما کشور را به «تحریم انتخابات 98» تهدید میکند! این رفتار در تمام دموکراسیهای جهان، یک رفتار خائنانه و ناشی از دشمنی تلقی میشود.
اصلاحطلبان در حالی بر تأیید صلاحیت چهرههای دلخواهشان برای انتخابات مجلس یازدهم تأکید دارند که گویا قصد دارند پیرمردهای همیشگی جریان خاص را در مجلس یازدهم نیز گرد هم بیاورند.