علی افشاری، فعال سیاسی اپوزیسیون به رضا پهلوی گفت: تو سلطان لافزنی و طرحهای شکستخوردهای داری!
خسرو معتضد پژوهشگر مسائل تاریخی با بیان اینکه رضا پهلوی میخواهد خود را بهعنوان یک شخصیت محبوب در نظر مردم جا بیاندازد، گفت: رضا پهلوی برای مردم ایران فراموش شده است.
مراسم تحلیف ریاست جمهوری آمریکا با حضور تنها یک ایرانی که در حوزه اقتصادی فعال است، برگزار شد که وی نیز هزینه حضور خود در این مراسم را پرداخته کرده بود.
کمپین وکالت به پسر ناکام محمدرضا پهلوی در همان زمستان ۴۰۱ هم یک پروژه شکستخورده محسوب میشد، زیرا اولاً مورد انتقاد افراد دیگری از اپوزیسیون که خودشان را لیدر میدیدند، قرار گرفت و ثانیاً صرفاً توانست ۳۰۰ هزار امضا جمع کند و پس از حدود یک سال و اندی تنها به ۵۰۰ هزار امضا رسید.
تجزیهطلبان و براندازانی که سال 1401 در شورای همبستگی دور هم جمع شده بودند، اکنون از اعدام جمشید شارمهد با سابقه ترور مردم عادی ایران، ابراز ناراحتی میکنند.
یکی از خبرنگاران اینترنشنال در روزهای اخیر و در اولین سالگرد انجام عملیات طوفانالاقصی به سرزمینهای اشغالی رفته تا به شکل میدانی هم از جنایات اسرائیل حمایت کنند.
جریان ضدایران پس از درگذشت تلخ مهسا امینی در سال ۱۴۰۱ تلاش کرد با همگرایی و بهکارگیری همه ظرفیتهای خود ایران را از پا درآورد؛ اما بعد از گذشت ۲ سال، آنها چه اوضاعی دارند؟
کارشناس بی بی سی فارسی در بررسی علل اختلافات شدید گروههای سیاسی عنوان کرد که این گروهها خطرات یکدیگر را حس کرده و آنرا مهمتر از براندازی جمهوری اسلامی میدانند.
«کرمیت روزولت» نوه «تئودو روزولت» رئیسجمهور آمریکا که فرمانده میدانی کودتای ۲۸ مرداد بود، با گذاشتن اسلحهای بر سر یکی از فرماندهان نظامی پهلوی، اولین تانک در کودتای 28 مرداد را به خیابان آورد.
در پی درج هشتگ «من_وکالتم_را_پس_ میگیرم» هشتگی با عنوان انگلیسی «MasihAlinejad_blood_dealer» در هفته نخست مهرماه علیه مصی علینژاد ترند شده که عمده گردانندگان آن سلطنتطلبان هستند. موضوعی که به نظر میرسد نشانگر انشقاق در اردوگاه براندازان است.
بهرغم آن حجم از اقدامات رسانهای و تبلیغ و هزینه از ۸۸ میلیون ایرانی در همه پنج ماه حدود ۴۰۰ هزارنفر (با تکراریها) به میدان آمدند و طبیعی بود که برای انقلاب چنین عددی ره به جایی نخواهد برد.
کاربران توییتر با داغ کردن هشتگ «از خارج لاف نزن» از سران اپوزیسیون خواستند که بهجای فراخوان دادن، خودشان به میدان بیایند.
حمایت امیر عباس هویدا از بهائیان باعث شد بهائیان قدرت زیادی در ایران به دست بیاورند و در این میان او نیز از حمایت موساد بهره کافی برد.
دیدار اخیر وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی با خبرنگاران ضد انقلاب، گرچه مصداق عینی واکنش اجباری به استیصال آنها در قبال ایران محسوب میشود، اما حکایت از فعال شدن همه سازوکارها برای حمله سنگین رسانهای به منظور ایجاد بیثباتی و آشوب در سالگرد اغتشاشات سال گذشته دارد.
حمایت رضا پهلوی از تئاتری که توسط سلبریتیهای فراری از کشور انجام شد و تشکر مهناز افشار از این تجلیل، واکنش کاربران را به همراه داشت.
دکتر مصدق در مقابل تهدیدات ادامهدار انگلیسیها، به آمریکا تکیه و اعتماد کرد. اما در نهایت، آمریکا و انگلیس با هدف شکست نهضت ملی و استعمار دوباره بر نفت ایران و همچنین سرنگونی تنها دولت برخاسته از رای مردم، اقدام به طراحی کودتایی نظامی کردند.
سمپاتهای بقایای پهلوی تقلای شدیدی کردند تا کمپینی برای هتک حرمت عزای سید الشهدا (علیه السلام) ایجاد کنند. تجربه تاریخی گواه آن است که هرکس از هر طبقهای به ضدیت به امام حسین برخواست، کیفر معاصیاش از همین دنیا آغاز میشود.
شاید محمد صادقی در نگاه اول فقط یک مصداق باشد، اما در بررسی تجارب 4 دهه ایران، مشخص میشود که امثال این فرد، نهایت و سمبل چهرههای مدعی براندازی ایران هستند و عاقبت او، عبرتی است برای مدعیان براندازی.
بیست و یکم تیر ماه روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است و رادیو ایران دو ویژه برنامه «هزار صبح روشن» و «این یک تجربه است» را روانه آنتن میکند.
3 فصل از کلید خوردن پروژه آشوب در ایران میگذرد. یکی از اهداف آشوبهای زن زندگی آزادی انزوای ایران بود. اما نه تنها این امر محقق نشد بلکه ایران روزهای پرجنب و جوش خودش در روابط خارجی را سپری میکند.