این روایت دقیق آیتالله هاشمی شاهرودی نشان می دهد سعید جلیلی در ایام فتنه از هیچ تلاشی حتی تریبون دادن به سران فتنه مضایقه نکرد اما فتنه گرانی که از کشورهای بیگانه مدیریت می شدند هربار با بهانهای به یاغی گری خود ادامه میدادند.
اگر فلان استاد در فلان دانشگاه آمریکا یا اروپا به جرم اعتراض به رژیم صهیونیستی اخراج شده است، این چند به اصطلاح استاد! با اجرای دستورالعمل صهیونیستها علیه مردم کشورشان همراه بودهاند.
مشکل شما مدعیان اصلاحات دفاع از حاکمیت ملی نیست! انکار نکنید. شما در بیانیه اخیر خود بر توازن در سیاست خارجی تأکید کردهاید ولی در همان حال از مقابله ایران با جنایات فراوان آمریکا با عنوان غربستیزی افراطی(!) یاد کردهاید.
حمید رسایی در برنامه وارونگی شبکه افق گفت: موسوی و رهنورد اسلام را مطابق میل خودشان می خواهند؛ بعد از انقلاب بازار موضوع حجاب داغ بود لذا کتابهای مختلف درباره حجاب نوشتند ولی امروز به خاطر منافع خود تغییر موضع داده و بیانیه ضدحکومیتی میدهند.
شاید مهمترین خسارت فتنه سال 88 را باید ضربهای دانست که به جامعه ایران وارد شد که آغازی بر برخی دودستگیها بود. پیامد مهم فتنه 88 در ریزش نیروها، به کسانی برمیگردد که با گذشت 14 سال، هنوز سایه تردید را از خود دور نکردند.
در آستانه چهاردهمین سال از برگزاری انتخابات سال 1388 هستیم. حساسترین انتخابات ریاستجمهوری که آبستن اتفاقات مختلفی شد. فتنه سال 88 را باید اصلیترین عارضه این واقعه سیاسی دانست که طی آن عظیمترین گسست اجتماعی در کشور ایجاد شد.
انتخابات ترکیه، سندی دیگر مبنی بر دیکتاتوری جریان غربگرا در داخل ایران در مقوله انتخابات و مردم سالاری بود.
سیره عملی رهبر انقلاب نشان میدهد ایشان یکی از اصلیترین مأموریتهای خویش را صیانت از جمهوریّتِ نظام در کنار اسلامیّت آن میدانند.
مجمع تشخیص مصلحت نظام در آستانه آغاز دور نهم فعالیتهای خود قرار دارد. برخی شنیدهها حکایت از آن دارند که مجمع تشخیص در دور جدید، قرار است با برخی تغییرات در نفرات مواجه شود.
اخیرا در خبرها آمد که کتابی از خاطرات دوران ریاستجمهوری روحانی و دولتمردان او بهچاپ رسیده و البته برخی از نکات آن نیز رسانهای شد. در متن منتشر شده، عبارتی از روحانی ذکر شده است که کاش گفته نمیشد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین نسبت به بیانیه اخیر میرحسین موسوی واکنش نشان داد.
جمعی از فعالان سیاسی و رسانهای جریان انقلاب در نامهای به سران جریان اصلاحات و اعتدال از سکوت آنها مقابل مواضع میرحسین موسوی انتقاد کرده و این سکوت را نشانه ناجوانمردی و بیمعرفتی سیاسی دانستند.
سردار شریف گفت: تنها آدمهای عقدهای، جاهل هستند که در روز عاشورا به سردار یک کشور توهین می کند و به هر شرایطی میخواهند خود را به نهایت درجه جهنم متصل کنند.
وزیر کشور با تأکید بر مرزبندی گروههای سیاسی با فتنهگران گفت: گروههای سیاسی که میخواهند در چارچوب قانون عمل کنند، باید در اینگونه حوادث مرزبندی مشخصی داشته باشند.
خاتمی و سایر اصلاحطلبان بهشدت از محور شدن موسوی همچون سالیان گذشته که از جنبش سبز نامی به میان نمیآورند، حذر کرده و همچنان به استیلای اصلاحطلبی در برابر این جنبش میاندیشند.
شریعتمداری صرفا از آنرو شنوای اینهمه توهین شده که فقط با اشاره به برخی اسناد ادعا کرده است که میرحسین موسوی تحت نفوذ غرب قرار دارد.