حلقه وصل: حجتالاسلام حمید رفیعی روز گذشته سهشنبه در گردهمایی کارشناسان فرهنگی و روحانیان مستقر استان سمنان ضمن بیان اینکه چهار هزار طلبه در قرارگاه تحول اجتماعی مسجد محور کشور فعال هستند، ابراز داشت: عملکرد این افراد ارزیابی و روحانیان مستقر در روستاها نیز سطحبندی میشوند تا بر اساس توانمندیها آموزشها و خدمات لازم ارائه شود.
وی افزود: سازمان تبلیغات اسلامی در هر استان کشور برای کاهش آسیبهای اجتماعی به این نحو ورود کرده تا در محلات مساجد فعال را شناسایی و برنامههای آن به مساجد غیرفعال تعمیم داده شود این اقدام ضمن رونق شبکهسازی باعث قله سازی و الگوسازی نیز در کشور میشود.
ایجاد پایگاههای اجتماعی در ۱۸ استان کشور
رئیس قرارگاه طرح تحول اجتماعی مسجد محوری بابیان اینکه در ۱۸ استان کشور پایگاههای اجتماعی در محلههای کم برخوردار ایجادشده است، ابراز داشت: محوریت امور در مسجد بهعنوان پایگاه عمومی قرار داده شد تا کاهش آسیبهای اجتماعی را شاهد باشیم.
رفیعی بابیان اینکه طرح منطقه محور در قرارگاه طرح تحول اجتماعی مسجد محوری عملیاتی شده است، تصریح کرد: در این طرح به ستادها اعلام شد که هر ستادی متولی سه استان کشور باشد تا از این طریق بتوان کارها را سریعتر و بهتر مدیریت کرد.
وی افزود: با توجه به ۴۰ سالگی انقلاب و بیانیه گام دوم که مورد تأکید رهبری است سازمان تبلیغات اسلامی در نوک پیکان این ماجرا برای به بار نشستن آن قرار دارد شاید این موضوع حرف جدیدی نباشد اما زمانی گام دوم را تبیین و تفسیر میکنیم دستورالعمل عمیق برای رسیدن به تمدن ایرانی اسلامی در آن گنجاندهشده است.
مسجد رکن اول پایگاههای اجتماعی
رئیس قرارگاه طرح تحول اجتماعی مسجد محوری بابیان اینکه مسجد رکن اول تحول اجتماعی است، ابراز داشت: حیات، بقا و ادامه زندگی مومن در ارتباط با مسجد است زیرا رکن اولیه مسجد به شمار میرود لذا اگر جوان به مسجد نیاید حیاتی ندارد که بخواهد چهلسالگی انقلاب را رقم بزند.
رفیعی ضمن بیان اینکه حرف جدی ما احیای ظرفیتهای مساجد است، تصریح کرد: رکن دوم مردم هستند که مدلهای مختلف را تجربه کردیم که دراینبین کار توسط مردم کمتر اتفاق افتاد اما هرکجا این امر رخداده موفقتر عمل کردیم که نمونه آن را میتوان به انقلاب و دفاع مقدس اشاره کرد امروز هیئتها مردمی هستند و باید بتوانیم از استعداد و توان مردمی استفاده و موفق عمل کنیم.
وی افزود: طرح تحول اجتماعی برگرفته از ولایتفقیه نیازمند افراد دینشناسی است که از منابع اصیل دینی مسیر را دقیق طراحی و برنامهریزی میکنند تا همین مردم را با بهرهگیری از فضای مسجد به هدف از خلقت برسانند که این همان انسانسازی است.