به گزارش حلقه وصل، حسن محمدنژاد گفت: در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتای استان و طرح شکایت مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی از وی و اینکه بیش از 52 میلیون ریال وجه نقد به صورت غیرمجاز و به صورت اینترنتی از دو حساب بانکی وی برداشت و به حسابهای بانکی افرادی دیگر واریز شد، موضوع به ویژه در دستور کارآگاهان و کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی تصریح کرد: برابر بررسیهای به عمل آمده و انجام اقدامات پلیسی، مشخص شد، کلیه نقل و انتقالات وجه از طریق سامانههای اینترنتی و از طریق یک خط تلفن همراه صورت پذیرفته که در این خصوص مالکان حسابهای مقصد که همگی اهل و ساکن یکی از شهرستانهای مرکزی استان بودند، شناسایی شدند.
رئیس پلیس فتای مازندران با اشاره به شناسایی متهم اصلی این پرونده که نوجوانی 15 ساله است که با استفاده از خط تلفن مادرش اقدام به کلاهبرداری اینترنتی میکرد، ادامه داد: این فرد با هماهنگی قضائی دستگیر و در تحقیقات پلیس به بزه انتسابی اقرار کرد.
محمدنژاد افزود: متهم در تحقیقات پلیس اظهار داشت از بهمن ماه سال گذشته از طریق یک کانال تلگرام با نحوه انجام فیشینگ و جعل درگاه اینترنتی آشنا شده و از این طریق با دسترسی به اطلاعات حساب بانکی اشخاص اقدام به کلاهبرداری اینترنتی میکرد.
رئیس پلیس فتای مازندران با اشاره به اینکه کارآگاهان پلیس در ادامه تحقیقات دریافتند، متهم به 635 حساب بانکی افراد دسترسی داشته و تاکنون 700 میلیون ریال کلاهبرداری کرد، افزود: تلاش برای شناسایی مال باختگان در دستور کار قرار دارد و متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
محمدنژاد با هشدار به شهروندان از آنان خواست در زمان خرید از فروشگاههای اینترنتی و در زمان ورود به درگاه بانکی مراقب بوده تا در دام درگاههای جعلی یا فیشینگ قرار نگیرند.