به گزارش حلقه وصل، سیدرسول موسوی صبح امروز در همایش بینالمللی گردشگری بیابان لوت، گردشگری بیابان را از شاخههای مهم گردشگری طبیعت دانست و اظهار داشت: این مهم به این دلیل است که گردشگری جریان خاصی را در اکوتوریسم به خود اختصاص داده است.
وی از شکوفایی اقتصاد توریسم بیابان خبر داد و افزود: زیبایی، عظمت و مناظر منحصربهفرد نوعی بازگشت به خویش انسان در بیابان است که گردشگران را به سمت گردشگری بیابان میکشاند.
دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل غرب آسیا بر لزوم توجه به گردشگران حرفهای بیابان تأکید و اعلام کرد: گردشگری بیابان سبب تحول در زندگی حاشیهنشینان بیابان و شکوفایی بخشهای ناشناخته اقتصادی کشورهای میشود.
موسوی اضافه کرد: انسانهای مطالعهگر و فرهیخته به سمت گردشگری بیابان میآیند چراکه سکوت بیابان برای آنان فلسفه خاصی به وجود و اکثریت این افراد از جوامع شهری پیشرفتی و پایگاه اقتصادی بالا است که نشان میدهد سرمایهگذاری در اقتصاد بیابان بسیار سودآور است.
وی به اهمیت زنجیره اقتصادی گردشگری بیابان اشاره و مطرح کرد: با این مهم حفاظت از محیطزیست و توجه به کالاهای دستی و بومی بیابان بیشتر مورد توجه قرار میگیرد.
دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل غرب آسیا تصریح کرد: گردشگران بیابان به چهار گروه شامل حرفهای، خاص، طبیعت و اتفاقی تقسیم شدند که مهمترین قشر گردشگران حرفهای بیابان هستند که به کشف ناشناختههای بیابان روی میآورند.
موسوی در پایان خطاب به مسؤولان تأکید کرد: باید با برنامهریزی سایر گردشگران را به گردشگران حرفهای بیابان تبدیل کنیم.
منبع: فارس