حلقه وصل: محمد جواد حاجیان مسئول شبکه اکران مردمی فیلم عمار کشور در نشست هماندیشی اعضا و نمایندگان اکران جشنواره مردمی فیلم عمار در شهرستانهای استان اصفهان با بیان اینکه اکران فیلمهای جشنواره عمار بهانهای برای دور هم جمع کردن دغدغهمندان فرهنگ و هنر است، اظهار داشت: امید داریم که اعضای این جشنواره سفیر اتفاقات خوب فرهنگی در شهرها، مناطق و روستاها باشند.
وی افزود: اولویت برگزاری جشنواره فیلم عمار با مجموعههای ستادی، کانونهای مساجد و مجموعههای فرهنگی است.
حاجیان با اشاره به بستههای متنوع اکران فیلمها تصریح کرد: چند بسته اکران فیلم مردمی رایگان در اختیار اعضا قرار داده میشود که میتوان از این طریق مخاطب را جذب کرد و این بستهها با عنوان «کار خودمونه» با موضوعاتی از قبیل روایتها و مستندهای پیشرفتهای انقلاب اسلامی ارائه میشود که برای نمونه از پژوهشکده رویان تا سایر مجموعهها را شامل میشود.
مسؤول شبکه اکران مردمی فیلم عمار کشور ادامه داد: بسته «روشنگری» با موضوع اتفاقات وحوادث اغتشاشات اخیر، تاثیر اغتشاش بر اقتصاد و تاثیر سلبریتیها از دیگر بستههای در نظر گرفته شده است که ۹ مستند در آن جای گرفته است، بسته «ملت قهرمان» نیز به ویژه بر موضوع زنان موفق ایرانی پرداخته که در جامعه تاثیرگذار هستند.
دو طرح بلیط اختیاری و مهمان من باش در جشنواره فیلم مردمی عمار
وی اضافه کرد: اکران فیلمهای اقتصادی محور نیز مانند انیمیشن لوپتو، هناس، بیرو با موضوعات مختلف حمایت از تولید داخلی و یا زندگینامه شهدا در دستور کار قرار گرفته است و در کنار فروش بلیط دو طرح دیگر «بلیط اختیاری» و «پویش مهمان» نیز دنبال میشود.
حاجیان تصریح کرد: طرح بلیت اختیاری در واقع به این صورت است که مخاطب در صورت رضایت پس از تماشای فیلم برای حمایت از فیلم مبلغی را به مجموعه کمک میکنند و طرح «مهمان من باش»، مانند طرح دیوار مهربانی است که به مخاطب اعلام میشود با خرید بلیط، بچههای مناطق محروم را مهمان کند.
مسؤول شبکه اکران مردمی فیلم عمار کشور با بیان اینکه باید اکران فیلمها را با محوریت کانونها و مساجد برپا کرد، گفت: به منظور رشد دو بازوی فرهنگ و اقتصاد در کنار هم، با در نظر گرفتن توان اقتصادی مردم مناطق میتوان قیمتهای متغیری برای خرید بلیت قرار داد تا از این طریق علاوه بر ارتقا مسائل فرهنگی و اجتماعی به بازوی اقتصادی نیز کمک شود، البته قرار نیست که اقتصاد بر دغدغه فرهنگی قالب شود اما در کنار هم باید این دو موضوع را پیش برد.
مصطفی حدیدی، مسئول اسبق اکران مردمی فیلم عمار اصفهان نیز با اشاره به اینکه جشنواره اکران مردمی فیلم عمار یک جشنواره مردمی است و رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید دارند، گفت: اکرانکننده باید حکم عطار را در شهرستانها، مناطق و محلات داشته باشد، به صورتی که با اطلاعات کامل از محتوای فیلم بتواند متناسب با نیاز مخاطب فیلم مورد نظر را انتخاب و اکران کند.
وی معتقد است که زمان جشنواره عمار یک تاریخ مشخصی ندارد و بسته به اراده و همت برگزار کنندگان و شرایط مهیای اکران میتوان آن را برگزار کرد.
در ادامه نیز اعضا و نمایندگان اکران جشنواره مردمی فیلم عمار در شهرستانها به بیان مشکلات و حتی تاثیرات مثبت اکران این فیلمها پرداختند و گفتند که با اکران فیلمهای عمار بسیاری از کانونهای فرهنگی از راکد بودن خارج شده است و حتی در برخی از روستاها اکران ۱۰۰ هزار نفری را با همت مسؤولان و امام جمعه شهرستان داشتهاند.
برخی نیز از کمبود تجهیزات سختافزاری و سینمای سیار گلایه داشتند و پیشنهاد دادند که تمرکز بیشتر بر کودک و نوجوان صورت گیرد.
همچنین در ادامه برنامه به معرفی کتاب «لذت سادگی» پرداخته شد تا با خواندن این کتاب از تجربیات شیرین اکرانکنندگان بهره ببرند. در پایان نیز از زحمات مصطفی حدیدی، مسؤول اسبق اکران مردمی فیلم عمار اصفهان تقدیر به عمل آمد و مسؤول جدید محمد جورکش معرفی شد.
لازم به ذکر است، نشست هماندیشی اعضا و نمایندگان اکران جشنواره مردمی فیلم عمار در شهرستانهای استان اصفهان با حضور مسؤول پخش و جریانسازی جشنواره مردمی فیلم عمار برگزار شد.