حلقه وصل: رویداد ملی ادبی سوگواره «رواق سرخ» به پاسداشت یاد و نام شهیدان آستان مقدس حضرت احمد بن موسی الکاظم شاهچراغ(ع) برگزار شد.
۴۶۵ اثر به این سوگواره که تا ۱۲ آذرماه تمدید شده بود ارسال گردید؛ ۲۰۰ اثر به مرحله نیمه نهایی راه یافت و در نهایت ۱۰ اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شد.
در این مراسم شاعران برگزیده ملی و استانی از جمله محمدکاظم کاظمی، محمدجواد شرافت و سیده اعظم حسینی شعرخوانی کردند و از کتاب مجموعه اشعار و نماهنگ نقاره می زنند ویژه شهدای شاهچراغ با شعری از محمد مهدی سیار و خوانندگی نوید اطاعتی رونمایی شد.
مرتضی سعیدی زاده مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگیهنری امام رضا(ع) در آیین اختتامیه سوگواره ملی شعر «رواق سرخ» اظهار کرد: در سراسر ایران اسلامی و در هر نقطه از این کشور نام و نشانی از فرزندان حضرت موسی بن کاظم (ع) است.
مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگیهنری امام رضا(ع) ادامه داد: باید پیامآور آن حضرت و امام عزیز باشیم پیامی که امام علی بن موسی رضا (ع) به ما دادند و میدهند پیام زندگی و مبارزه خستگی ناپذیر و مجاهدانه است.
سعیدی زاده اضافه کرد: حضرت امام علی بن موسی الرضا (ع) در دوره بیست ساله امامت خود زندگی مجاهدانه داشتند و خداوند متعال نیز مُزد این جهاد را تقدیم این امام عزیز کرد.
وی بیان داشت: امت مسلمان ایران از سال ۱۳۴۲ که نهضت امام خمینی (ره) در کشور شکل گرفت در سراسر ایران اسلامی به ندای امام علی بن موسی رضا (ع) پاسخ داد و یک زندگی و مبارزه خستگیناپذیر را شروع کرد و مجاهدانه در تلاش است تا به افق اعلای خود که تمدن اسلامی است برسد.
وی با اعتقاد به اینکه جهاد دری از درهای بهشت است که خداوند این در را بر روی خاصان از اولیای خود میگشاید، گفت: در چهارم آبانماه ۱۴۰۱ ۱۳ شهید بزرگوار را در حرم مطهر احمدبن موسی (ع) تقدیم کردیم که این شهیدان مانند همه شهیدان انقلاب اسلامی مزد مجاهدت امت حزب الله ایران را برای همراهی با امام خمینی رحمهالله علیه و رهبر معظم انقلاب خواهند گرفت. در واقع این شهادت مزد زندگی محاهدانهای است که امت حزبالله پیش گرفتهاند.
سعیدی زاده با بیان اینکه ملت ایران هم مظلوم و هم مقتدر است، گفت: در بنیاد بین المللی امام رضا (ع) سعی کردیم به اندازه پَرکاهی، به اندازه بال مگسی در مسیر اعتلای فرهنگ شهادت و ولایت گام برداریم و این برنامه را که ماحصل تلاش فعالان در بنیاد، مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی و موسسه آفرینشهای هنری آثار قدس و مجموعه حوزه هنری استان است برگزار کنیم؛ امیدواریم این راه مسیری برای حوزههای مختلف باشد تا روایت این حادثه و اتفاق برای فرزندان و نسل آینده بماند.
یادآور می شود؛ غروب چهارشنبه چهارم آبانماه ۱۴۰۱، فردی مسلح با حمله به حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع)، زائران این حرم را به رگبار بست. این حمله تروریستی ۱۳ شهید و ۳۰ مجروح در پی داشت.