حلقه وصل: در پی محکومیت اعتشاشات اخیر کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز اقدام به برگزاری تریبون آزاد کرده است تا فرصتی برای حرف های گفته و نگفته و شنیده شده و نشده ناظر بر اتفاقات اخیر فراهم شود.
این تریبون با عنوان «من معترضم» با حضور مسئولین جهت شنیدن صحبتها و انتقال مطالبات تا کنون در دو نوبت برپا شده است.
احد پاریابی از خادمان هیأت رهپویان وصال شیراز در گفتوگویی با اشاره به اقدام این هیأت در راهاندازی تریبون آزاد برای مردم به منظور بیان اعتراضات خود اظهارداشت: از سال ۹۰ به دلیل گرانیها و بیثباتی قیمت ارز حجتالاسلام سید محمد انجوی نژاد سخنران و مسئول هیأت به دنبال ایجاد سازوکاری در حکمرانی برای اعتراض بود.
وی با اشاره به اینکه اگر برای اعتراض سازوکاری نداشته باشیم، به آشوب خیابانی میرسد که در این حالت هم عقلانیت کنار میرود و هیجان زیادی حاکم میشود، افزود: پیگیر راهاندازی این سازوکار بودیم که به طور مثال یک سایت یا سامانهای راهاندازی شود تا مردم اعتراضات خود را ثبت کنند و افراد دیگر نیز او را حمایت کنند. اگر این اعتراض به حدی از حمایت مردمی رسید، حکومت برای پیگیری و اقدام لازم وارد شود.
پاریابی با بیان اینکه در دولتهای مختلف با اعتراضاتی مواجه بودیم، گفت: مقام معظم رهبری در سال ۸۸ فرمودند، اگر به مخاطب هیجان دهید و او را به خیابان آورید، دیگر اداره امور با شما نیست و اغتشاش ایجاد میشود و هزینه برای مردم ایجاد میکند.
خادم هیأت رهپویان وصال شیراز گفت: بارها در هر شهر و استان دیدهایم که افرادی روبروی استانداری تجمع میکنند که نهایت پیش خودم گفتیم ای بابا چند ماه حقوق نگرفتهاند اما ما مسئولان هیأتها و مساجد، میتوانیم سراغ آنها برویم و شماره تماسی بگیریم و بگوییم بستری به صورت تریبون آزاد، ایجاد میکنیم تا در هیأت ما اعتراض داشته باشید و مسئول مربوطه هم حاضر شود و پاسخگو باشد.
وی ادامه داد: در سال ۹۸ به فرمانداری درخواست دادیم که فضایی را تعیین کند تا افراد برای اعتراض حضور پیدا کنند، ما امنیت داخل را تأمین میکنیم و آنان نیز امنیت خارج را تا مردم حرف بزنند و مسئولین پاسخ دهند. اینگونه برنامهها موجب میشود که مردم تخلیه شوند و حس کنند که مسئولان پیگیر کار آنها هستند و ما نیز مطالبهگری میکنیم که خواستههای مردم تأمین شود. با این درخواست ما در آن زمان موافقت نشد.