به گزارش حلقه وصل، کانال تلگرامی مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: در سال ۱۳۶۰ منافقین با توجه به شرایط خاص مناطق غرب و شمال غرب، برای خارج کردن افراد رده بالا و درجه یک خود از کشور، تاسیس رادیو و سازماندهی و آموزش نظامی نیروها و هستههای باقی مانده، نیروهای خود را به این منطقه گسیل داشت و با حمایت حزب منحله دموکرات در شهرهای سنندج، دیواندره، سقز، سردشت، پیرانشهر و مهاباد اقدام به احداث مقر و فعالیتهای سیاسی و تشکیلاتی نمود.
عمده فعالیت سازمان در مناطق غرب و شمال غرب، حضور در مناطق آزاد و انجام فعالیتهای سیاسی و تبلیغی در روستاها و جذب اعضا و هواداران تشکیلات آسیب دیده خود از شهرستانها به مرکز اصلی در داخل خاک عراق بود.
یکی از شاهدان واقعه پاکسازی سنندج در جنگ ۲۲ روزه درباره نقش مجاهدین خلق در بحران کردستان میگوید: «با وجود خستگی دو ماهه محاصره، گروه ضربت تشکیل دادیم و شروع به پاکسازی کردیم. کارمان را از بنکه(مقر)های احزاب و گروهها شروع نمودیم. در آنجا چیزهایی دیدم که از حسرت، دلم میخواست بترکد. حسرت اینکه چرا جوانهای ساده و پر حرارت هوادار برخی گروهکها آنجا نبودند که درون بنکهها را ببینند و از محتویات آن باخبر شوند.
به بنکهای رسیدیم که بالایش نوشته بود «بنکهی پیشمرگان زحمتکشان» وقتی به درون آن رفتیم، عکس سه مزدور را در کنار هم و در همه اتاقها زده بودند؛ عکس عزالدین، قاسملو و رجوی. به دلیل تبلیغات شدید منافقین مبنی بر این که هیچ ارتباطی با وقایع کردستان ندارند، وجود این عکسها و جزوات سازمان منافقین و آرم آنها در اتاق و بر دیوار تعجب آور و حیرت انگیز بود.»
منبع این نوشته کتاب انقلاب اسلامی در کردستان است.