
به گزارش حلقه وصل، وَحَسِبُوا أَلَّا تَکُونَ فِتْنَةٌ فَعَمُوا وَصَمُّوا ثُمَّ تَابَ اللَّهُ عَلَیْهِمْ ثُمَّ عَمُوا وَصَمُّوا کَثِیرٌ مِنْهُمْ وَاللَّهُ بَصِیرٌ بِمَا یَعْمَلُونَ… و گمان کردند که بر آنها فتنه و امتحانی نخواهد بود، پس (از دیدن و شنیدن امر خدا) کور و کر شدند، (و پس از آن همه اعمال زشت) باز خدا توبه آنها را پذیرفت، اما باز هم بسیاری دیگر کور و کر شدند و خدا به هر چه میکنند آگاه است. (آیه ۷۱ سوره مائده).
مرحوم عبدالهادی حائری در کتاب وزین «نخستین رویاروییهای اندیشهگران ایران با دو رویه تمدن بورژوازی غرب» به نقل از «ادوارد سعید» شرقشناس معروف مینویسد خاورشناسان [غربی] نمیخواستهاند که خاورزمین و جهان اسلام را همانگونه که واقعاً بوده و هست بشناسند بلکه در پژوهشهای خود مطالبی تحویل خوانندگان خود میدادند که سود غرب در آن باشد. ص ۱۱۸.
سردمداران غربی در حالی دم از برابری و حقوق انسانها میزنند و به سیاهههای افرادی همچون «شارل دو مونتسکیو» و «فرانسوا ماری آروئه» معروف به وُلتر و «توماس مالتوس» مینازند که خود برتربینی در آثار آنها موج میزند و حتی بیانیه استقلال آمریکا که تصریح میکند «همه انسانها برابر آفریده شدهاند و آفرینده جهان به آنها حقوقی انتقالناپذیر بخشوده که از آن جمله زندگی٬ آزادی و جستجوی خوشبختی است»، ظاهراً کلام بیمسما برای یک عده سرمایهپرست بیهویت است.
جان کلام آنکه سخنگویان عصر روشنگری آنچه را که ضد فئودالیته و ضد کلیسا بود آزادی٬ قانون و پیشرقت نام نهادند و آن را در چارچوب سودگراییهای بورژوازی غرب پسندیدند، ولی به گاه سخن پیرامون خاور زمین و مردم سرزمینهای واپسمانده٬ به روشنی بر استعمار و به بردگی کشیدن انسانهای ستمکش مهر تائید گذاشتند. همان. ص ۱۰۲.
اگر انقلاب اسلامی ایران متولد نمیشد و مقابل نظام سرمایهداری غرب، قد علم نمیکرد شاید هیچوقت ذات ناپاک تمدن پلشت بورژوزی غرب معلوم نمیشد. البته در این رهگذر حوادثی در حکم «اتمام حجت» هستند که سره از ناسره تمیز میکنند؛ البته برای آنهایی که خود را به خواب زدهاند تأثیری ندارد چه آنکه نها مفتون «اضغاث احلام» هستند.
فتنه ۸۸ یکی از همین حوادثی است که به فرموده ناخدای باخدای انقلاب، کشور را واکسینه کرد؛ مردم را بر ضد میکروبهای سیاسی و اجتماعیای که میتواند اثر بگذارد، مجهز کرد؛ بصیرت مردم را بیشتر کرد. (۲۷ مهر ۱۳۸۹ در اجتماع بزرگ مردم قم).
در آستانه چهل سالگی انقلاب و نهمین سالگرد حماسه ماندگار نهم دی، پای گفتوگو با یکی از کنشگران فعال سیاسی کشور نشستیم که از قضا در ایام فتنه ۸۸ ردای نمایندگی مردم پایتخت به تن داشت و مسئول کمیته رسیدگی به آن حوادث بود.
آقای سروری از اینکه وقت خودتان را در اختیار ما قرار دادید سپاسگزارم. برای ورود به بحث، به صورت مختصر درباره ریشههای فتنه سال ۸۸ بفرمائید.
شاید یکی از نتایج گذشت زمان درباره فتنه ۸۸، برملا کردن ردپاهایی بود که در آن ایام به راحتی دیده نمیشد. یکی از این موضوعات به نقش کشورهای خارجی از جمله رژیم آمریکا بر میگردد که اتفاقاً این روزها شهد هویچ را کنار گذاشته و از سایه چماق حرف میزنند. درباره نقش کشورها و سفارتخانهها بفرمائید.
از حرفهای شما وام میگیرم و از اطلاح «شرکت سهامی فتنه» استفاده میکنم. این شرکت بعد از ۸ ماه فتنهگری در داخل کشور در حماسه ۹ دی ۸۸ با حضور گسترده مردم ایران اسلامی به بنبست رسید، ولی این به منزله پایان کار نبود و از مجرای دیگر وارد شد کما اینکه فرمودید فتنه همچنان ادامه دارد. با گذشت حدود ۶ ماه از حماسه نهم دی - دقیقاً روز چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۰ یکی از مهمترین قطعنامههای ضدحقوق بشری یعنی قطعنامه ۱۹۲۹ علیه ملت ایران صادر شد و به اذعان خودشان بنا داشت ایران را فلج کند. درباره نقش فتنهگران در تحریم ملت ایران بفرمایید.
یکی از روسیاهیهای فتنهگران درخواست تحریم ملت ایران است. آقای حدادعادل رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم، ۲۸ مرداد ۹۴ در نطق میان دستور مجلس به نامهای اشاره کرد که «مایکل لدین مشاور وقت شورای امنیت ملی آمریکا و دستیار رامسفلد وزیر دفاع وقت رژیم آمریکا» افشاگر کرده است. اسامی طراحان نامه جریان فتنه به هیلاری کلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا مشخص است؟
از دیگر موضوعاتی که درباره فتنهها - چه فتنه ۸۸، چه فتنه زمستان ۹۶ و چه فتنه اقتصادی - مطرح میشود پادویی گروهک تروریستی منافقین است. این گروهک که اتفاقاً امروز در فرانسه - مثلاً مهد دموکراسی - میچرد چه نقشی در فتنهها دارد؟
اتفاقاً سوال بعدی من درباره همین بصیرت مردم بود که هر وقت احساس کردند نیاز به حضور هست حضور حماسی داشتند چه در دی ۸۸ که فتنه را جمع کردند چه دی ۹۶ که آشوب را جمع کردند چه ۲۲ بهمن تماشایی و...
به عنوان سوال پایانی درباره ریشه مشکلات فعلی و چاره برون رفت آن بفرمایید.
سروری: ما در عرصه جنگ سخت توانستهایم قدرت بازدارندگی ایجاد کنیم. آنچه در سیاست و استراتژی نظامی جمهوری اسلامی قرار دارد، تولید قدرت بازدارندگی است. یعنی قدرتی را تولید کنیم که بتواند مانع از طمع دشمن به جمهوری اسلامی شود؛ یعنی به دشمنان این پیام را بدهیم که در صورتی که ضربهای به ما بزنند، واکنش مان برایشان بهشدت خسارتآفرین خواهد بود. ایران با استراتژی مقاومت توانستهدر همه جبههها، استکبار را به عقب نشینی وادار کند. در سوریه، در عراق، یمن، لبنان و هر عرصهای که آمریکاییها با ما همآوردی کردند، شکست خوردهاند. این نشان میدهد که ما راه درستی را انتخاب کردیم. مردم باید بدانند که این اقدامات برای امنیت جمهوری اسلامی بوده است یعنی بیش از آنچه بدهیم را گرفتهایم. نکته دوم در رابطه با جنگ نرم دشمن است. در این زمینه کمی مشکلات داریم که باید آنها را رفع کنیم. مشکل از اینجا بروز کرده است که امکان نفوذ عناصر فتنهگر، به داخل جریان مدیریت انقلاب را دادهایم. آنها بعضاً در جایگاههای مدیریتی نفوذ کردند. این خیلی دردآور است. در جنگ نرم باید ظرفیتهای خود را بسیج کنیم؛ مهمترین موضوعی که رهبرمعظم انقلاب در این زمینه بر آن تاکید دارد، این است که بتوانیم در مقابل جنگ رسانهای که دشمن شروع کرده، یک قدرت رسانهای اغناکننده ایجاد کنیم. اگر بتوانیم نقشههای دشمن را در جنگ رسانهای خنثی کنیم، میتوانیم به پیروزهای جدیتری دست پیدا کنیم. با همین سلاح اقناعسازی و تبیین درست بود که توانستیم ۹ دی را به وجود بیاوریم و فتنههای رنگارنگ دشمن را خنثی کنیم.
منبع: میزان