
به گزارش حلقه وصل، جمال خشوعی مدیرکل گمرک همدان به همراه معاون فنی گمرک استان به اتهام اخذ رشوه و تبانی در فساد دستگیر و بازداشت شده است.
در همین ارتباط کامران حمزه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان با تأیید این موضوع اعلام کرد دو نفر دیگر نیز که متهم به پرداخت رشوه به مدیرکل گمرک و معاون وی بودند دستگیر و در بازداشت به سر میبرند.
یک منبع آگاه با اشاره به این که مدیرکل گمرک استان هفته پیش بازداشت شده است، گفت: روز گذشته متهمین در محل بازپرسی یک دادسرای انقلاب همدان حاضر شدند.
وی با بیان آن که این افراد اکنون در بازداشت موقت هستند، یادآور شد: اقدامات متهمین دریافت رشوه، کماظهاری و ترخیص کالاهای ممنوعه و یا قاچاق بوده که ضربه به اقتصاد استان و کشور میزند.
وی تصریح کرد: این پرونده، با افراد دیگری خارج از گمرک نیز ارتباط دارد و تحقیقات در این زمینه در دادسرای همدان ادامه دارد.
منبع: فارس