
به گزارش حلقه وصل، در بازی معوقه هفته ششم لیگ برتر فوتبال، تیمهای نفت مسجدسلیمان و استقلال از ساعت 18:15 امروز (شنبه) به قضاوت سیدمهدی سیدعلی در ورزشگاه شهید محمدی به مصاف هم رفتند که شاگردان شفر با نتیجه دو بر یک به پیروزی دست یافتند. اللهیار صیادمنش (2) و مهدی قائدی (29) برای استقلال و حکیم نصاری (87 - پنالتی) برای نفت موفق به گلزنی شدند. شاگردان شفر با این پیروزی چهار پله در جدول صعود کردند و در رده هفتم قرار گرفتند.
استقلال که چند روز پیش هم با نفت مسجدسلیمان در جام حذفی دیدار داشت و موفق به شکست این تیم شده بود، در لیگ برتر آمار خوبی در گلزنی نداشت و توانست کمی به وضعیت خودش بهبود ببخشد. مهدی قائدی و اللهیار صیادمنش هم برای نخستین بار با پیراهن استقلال موفق به گلزنی شدند.
در این دیدار پربرخورد، میلاد زکیپور از استقلال و موسی کولیبالی مدافع نفت با دریافت دومین کارت زرد، از زمین اخراج شدند. در اواخر بازی هم، سیدعلی داور میدان، وینفرد شفر و علیرضا مرزبان سرمربیان دو تیم به همراه سرپرست نفت را از کنار زمین اخراج کرد. علاوه بر این اتفاقات، تعداد زیادی از بازیکنان دو تیم با کارت زرد جریمه شدند.
منبع: فارس