
به گزارش حلقه وصل، «حامد حیدری» گفت: شعر در مرکز مأوا انتخاب شد و موزیک را دادند و ما قرار شد براساس خلاقیت کار را جلو ببریم. ضمن اینکه اساس را گذاشتیم بر پیشرفت. اینکه علی کوچولو دوران کودکی را سپری میکند و بزرگ میشود و در زمینه تحصیلات، کار و دانش پیشرفت و ترقی کرده و در نهایت به درد کشور بخورد. علی کوچولو قرار است این اتفاقات را رقم بزند.
وی ادامه داد: این طرح اولیه و داستان آن بود و ما تلاش کردیم که تصویرگری را مطابق با شعر انجام دهیم.
حیدری در پاسخ به اینکه تغییر شعری مثل علی کوچولو که بیشتر دهه شصتیها با آن خاطره دارند، کار سختی بود چقدر تلاش کردید این تغییر منجر نشود که بگویند کار بدتر شد و استقبال از این تغییر بیشتر باشد؟ نیز توضیح داد: دهه شصتیها بیشتر با موزیک کار ارتباط برقرار کرده بودند و وقتی به گوششان میخورد خیلی به تصویر پایبند نبودند. الان هم حس نوستالژیک با ورود صدا برای همان دهه شصتیها شکل میگیرد ولی بچههای امروز بیشتر درگیر تصویر هستند و ما هدفمان را روی بچههای امروز گذاشتیم. چون این شعر که برای بچههای امروز نوستالژیک نبود و ما باید تلاش میکردیم تصویری ایجاد کنیم که برای بچهها جذاب باشد.
وی ادامه داد: رشد این کودک و به سمت بالا رفتنش هم به این دلیل بود که ما همان مسیر پیشرفت را ترسیم کنیم. کودک داخل نماهنگ هم از میان گزینههایی انتخاب کردیم که جثهشان برایمان خیلی اهمیت داشت. مثلا یا کوچکتر بودند و یا بزرگتر. خوشبختانه این کودک بسیار هم حرف گوش کن بود وعلی رغم سختیهای بسیاری که فریم به فریم کار داشت، حوصله به خرج میداد و با حوصله با ما همراهی میکرد.
وی درباره کار دیگر خود گفت: نماهنگ بعدی ما درباره یک زورخانه است که قرار است تلفیقی از عروسک و انیمیشن باشد. برای این کار از ابتدای تابستان در حال کار هستیم و ۲ ماه هم برای فیلمنامه کار کردیم و ۲ ماه هم تولیدش طول میکشد.
حیدری گفت: ما حدود ۹ ماه برای ساخت نماهنگ علی کوچولو زمان صرف کردیم چون کار سنگین بود و فریم به فریم باید انجام میشد و هماهنگیهایی هم باید با فرودگاه و آشیانه برقرار میکردیم که کار را طولانی کرد.
به گزارش حلقه وصل، نماهنگ «علی کوچولو» که با الهام از برنامه کودک خاطره انگیز دهه ۶۰ با همین نام ساخته شده، بر اساس آهنگ ماندگار بابک بیات، با تنظیم محمدصالحبندگار و با صدای ستوده حقانی تولید شده است.
این نماهنگ در پاسداشت فرزندان شهدای مدافع حرم تولید شده و در آستانه سالروز شهادت شهید محسن حججی به علی حججی، فرزند خردسال این شهید تقدیم شد.
سایر عوامل تولید این نماهنگ عبارتند از: میکس و مستر: رحیم ناحی، ضبط: استودیو مدرن، استودیو شقایق، مدیر تولید صوت: علی خواجه، نویسنده و کارگردان: حامد حیدری، مجری طرح: علی فلاحت، محصول ماوا.