در آستانه شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی فراخوان مسابقهای از طرف حلقه وصل با موضوع «مردمیسازی بزرگداشت شهید حاج قاسم سلیمانی» اعلام شد.
براین اساس گروههای خودجوش مردمی میتوانستند در راستای برگزاری هرچه باشکوهتر و مردمی مراسم دومین سالگرد عروج سردار دلها فعالیتهای خود را در قالب گزارش تصویری یا فیلم به پایگاه خبری حلقه وصل ارسال نمایند.
مهلت ارسال این آثار تا 30 دیماه 1400 بود و قرار بود به چهار گروه برگزیده مردمی جوایزی به رسم یادبود اهدا شود که گزارش این خبر را میتوانید از اینجا مشاهده نمائید.
همزمان با ایام سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و اتمام زمان ارسال آثار به مسابقه قهرمان مردم به معرفی چند اثر ارسالی دیگر میپردازیم.
یکی دیگر از آثار ارسالی فعالیت خودجوش چند نوجوان فعال فرهنگی است که با بیان ویژگیهای حاج قاسم به زبان انگلیسی ایشان را به جهانیان معرفی کردهاند.
زهرا مقدسی سرپرست این گروه فرهنگی که در تهران فعالیت میکند، به همراه هممدرسهایهای خود با تهیه این کلیپ و انتشار آن در فضای مجازی گامی در جهت مردمی سازی بزرگداشت مقام سردار سلیمانی در خارج از مرزهای ملی برداشته اند.
اثر دیگر ارسالی کلیپ تدوین شده توسط امیدرضا استکی با عنوان «تریبون» میباشد.
در این کلیپ شهروندانی که در حال صحبت با مجری در رابطه با شرایط اقتصادی کشور و نقش مسئولین هستند ناگهان با بدل شخصیت سردار سلیمانی مواجه شده و تحت تاثیر قرار میگیرند و به بیان درد و دلهای خود با ایشان میپردازند.
بعضی دیگر از شرکت کنندگان مسابقه با تصویر پردازی کلیپهایی زیبا در وصف سردار دلها حاج قاسم سلیمانی تهیه و منتشر کردند.
کلیپ ارسالی از طرف محمد صبوری، نوجوان فرهنگی شهرستان درگز استان خراسان رضوی نیز یکی دیگر از این آثار است.
سیده ضحا طاهری هم یک نوجوان خوش ذوق دیگر از شهرستان ساری استان مازندران است که اقدام به شعرخوانی در مدح حاج قاسم نموده است.
امیرمهدی اسمعیلی نوجوان فرهنگی دیگری از شهر شاهرود استان سمنان است که با تصویر حاج قاسم عکسی گرفته و دلنوشتهای را تقدیم ایشان کرده است.
علی کاظمی از شهر مورموری(دهلران) نیز دلنوشتهای در مدح سردار دلها برای ما ارسال کرده است. متن این نوشته را در زیر میخوانید:
خدایا به آخرین دستنوشته حاج قاسم سلیمانی ،الهی لا تکلنی قسم می دهیم که ما را هم در درگهت پاکیزه بپذیر
خدایا به آخرین روضه حضرت زهرا سلام الله علیها که در قلاویزان مهران لحظاتی قبل از شهادت توسط علی آقا ماهانی عارف بزرگ لشکر ثارالله قرائت شد قسمت می دهیم که زندگی ما را فاطمی کن.
خدایا دلمان برای حاج قاسم تنگ شده است.
خدایا روح مطهر او را در کجا بجوییم در اروند یا هور یا آبهای بوبیان یا نهر خین یا دشت عباس دهلران یا ارتفاعات قلمون یا جرف الصخر یا روستای قنات ملک رابر یا گلزار شهدا مسجد صاحب الزمان عج کرمان
باز این چه شورش است که در خلق عالم است.
این قاسم کیست که عالم همه دیوانه اوست .
حاج قاسم کجایی که یتیمان شهدا دوباره یتیم شده اند و دلتنگ دیدار تو ، دختر ۵ ساله شهید مدافع حرم حامد بافنده منتظر آمدن توست که در فاطمیه ای دیگر در بیت الزهرا سلام الله علیها دوباره تو را بغل کند الان که نیستی مویه های دلتنگیش را به کجا ببرد.
پدر و مادر شهید حامد جوانی مشهور به شهید ابوالفضلی ، شهیدمدافع حرمی که در وصیت نامه اش نوشته بود دوست دارم مانند حضرت ابوالفضل شهید بشوم که همین طور هم شد سراغ تو را می گیرند.
مادر شهید مدافع حرم علی امرایی دیگر سراغ دست قطع شده و پیکر سوخته پسرش را نمی گیرد سراغ دست قطع شده و پیکر اربا اربا شده تورا می گیرد .
حاج قاسم ،ای سیدالشهدای جبهه مقاومت ،ای کشته شده در راه وطن ،دور از وطن.
در تعجبم در آن شلوغی پیکار آخر، با تروریست های تکفیری در جبهه بوکمال هنوز هم مظلومیت شهید حاج علی محمدی پور را از یاد نبردی و وصیت نامه او را در جمع مدافعان حرم دوباره تکرار نمودی ای برادر عرب که تو به دنبال منی و من به دنبال تو، با این تفاوت که تو در این دنیا به دنبال منی که مرا بکشی و من در آن دنیا به دنبال تو ام که تو را شفاعت کنم
حاج قاسم سلام ما را به شهید مرتضی جاویدی اشلو برسان و به او بگو خیالت راحت باشد که نخواهیم گذاشت تاریخ تلخ تنگه احد دوباره تکرار شود چون هنوز سردار محمد جعفر اسدی ها و سردار اسماعیل قاآنی ها زنده اند و نخواهند گذاشت که فرزندانمان در کتاب های تاریخبخوانند که امام خامنه ای تنها ماند.
بشکند قلمی که ننویسد بر بسیجیان خمینی چه گذشت
حاج قاسم در پایان سلام ما را به شهید علی بینا برسان و به او بگو ، که ما هم در این دنیای فانی به یادت بوده ایم و تو هم در آن دنیای باقی ، شفیع ما باش.
سلام ما را به شهید احمد کاظمی برسان که ماهمچنان منتظر قولی هستیم که حاج احمد داده است .
سلام ما را به شهید شیرعلی سلطانی برسان که همچنان در حسرت خوردن آن لقمه ای نانی هستیم که فرمودی بخور، تا روحت حلول کند
خدایا به آبروی مادر پهلو شکسته سادات ، به آبروی شهید حاج قاسم ما را در صف منتظران شهادت قرار بده
مبینا سعیدی کیا از شهر تهران نیز اقدام به برپایی میز عزاداری فاطمیه(س) و سردار سلیمانی در مدرسه خود نموده تا یاد سردار دلها را در بین دانشآموزان زنده نگهدارد.
یکی دیگر از آثار ارسالی فعالیت خودجوش مجموعه مادرانه سبزوار با سرپرستی مریم برزویی است.
این مجموعه فرهنگی از سال 98 و پس از شهادت حاج قاسم اقدام به برگزاری مجالس عزاداری با عنوان «روضه های مقاومت خانگی» نموده است.
مریم برزویی در یادداشتی به نحوه شکل گیری این مجالس پرداخت و گفت:
بعد از شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، نمیدانستیم با «خون به جوش آمده» و «قلب به تلاطم در آمده» و «رگِ غیرت برآمده»مان چه کنیم! نمیتوانستیم بیخیالِ «فضای فراهمآمده» به برکت خون سردار شویم.
باید حرکتی میکردیم. حرکتی سرشار از برکت و زائیدهی احساس مسئولیت، و مستلزمِ بستنِ کمرِ همت.
در جستجوی راهی بودیم که در مدار فطری و مادریمان جهاد کنیم و به جهاد فرابخوانیم.
«روضههای خانگی» را مناسبترین بستر و بهترین تریبون یافتیم برای اعلام رسالت زن مسلمان و احیای هویت مادری
حس میکردیم باید به احیاء و غنیسازی روضههای خانگی بپردازیم.
معتقد بودیم این روضهها در عین سرشار بودن از حُزن اهلبیت (علیهمالسلام) و گریستن بر مصائبشان و تشریح سرگذشتشان، باید فرصتی باشد برای برانگیختن انگیزهها، بیدار کردن ارادهها، گفتنِ نگفتهها و شنیدنِ نشنیدهها و در یک کلام، «اتمام حجتها». عرصه ای برای تجلی «میتوانیم»ها و «میشود»ها. از آنچه «بوده و شده»، گفتن و شنیدن و به آنچه «باید و میشود»، اندیشیدن و عمل کردن.
روضههایی که دوست داشتیم، نقطهی آغازی باشد برای گرفتن یک انتقام_سخت به سبک مادرانه.
روضههایی که بعد از پایان یافتنش، تازه کارَت آغاز میشود. «صدق الله العلی العظیم» را نگفته باید «بسم الله الرحمن الرحیم» بگویی.
هرچقدر در این روضهها سبک میشوی و نشاط معنوی پیدا میکنی، همانقدر هم، بار مسئولیتت سنگین میشود و نشاط عملی پیدا میکنی.
روضههایی که چشمهایت را باز میکنند و قلهها و موانع صعود را نشانت میدهند نه برای تهدید و متوقف شدن، بلکه برای برانگیختهشدن و خلق فرصت.
همه اینها باعث جان گرفتن ایده «روضههای مقاومت» به برکت خون حاج قاسم، در فاطمیه ۹۸ شد.
گفتنی با اتمام مهلت ارسال آثار به «مسابقه قهرمان مردم» نشریه حلقه وصل، پس از داوری آثار، فعالیتهای برگزیده از طریق وب سایت http://hvasl.ir اعلام خواهد شد.