شهیده فاطمه اسدی از زنان کردستانی است که سالها پیش بهدست ضدانقلابهای حزب دموکرات به شهادت رسید و پیکر مطهر او پس از گذشت 37 سال از شهادت و گمنامی آبان ماه سالجاری پیدا شد.
این بانوی شهید در حالی که برای نجات همسرش از اسارت نیروهای مزدور حزب دموکرات به نزد آنها رفته بود، توسط این گروه اسیر و تیرباران شد؛ پسر شیرخواره این بانوی شهید نیز به دلیل نبود سرپرست در گهواره از دنیا رفت.
شهیده فاطمه اسدی، سندی بر مظلومیت کردستان است که به الگوی ماندگاری در عرصه صیانت از حریم خانواده در تاریخ کشورمان مبدل شد.
در همین راستا پویشی با عنوان «شهیده فاطمه اسدی» در دو بخش ویژه بانوان و آقایان جهت معرفی نمونه های شاخص یک بانوی ایرانی اسلامی از سوی ستاد مردمی بانوان جبهه فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد راه اندازی شده است.
مرادیان مسئول جبهه فرهنگی بانوان در کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با حلقه وصل در خصوص راه اندازی این پویش ها بیان داشت: پس از تفحص این شهیده والامقام در جهت برگزاری یادواره این شهید جلساتی در تهران با حضور دیگر بانوان فعال جبهه فرهنگی برگزار شد و در نهایت جبهه بانوان استان تصمیم به برگزاری طرحی بومی در راستای معرفی این شهیده گرفت.
وی ادامه داد: به همین منظور ما دو پویش با محوریت این شهیده و با دو عنوان «الگوی زندگی من» و «همسرفاطمی» ویژه بانوان و آقایان راه اندازی کردیم.
مرادیان تصریح کرد: در پویش نخست که الگوی زندگی من نامیده شده مخاطب هدف ما بانوان هستند. در واقع به منظور شناسایی نمونه های شاخص در در عرصه های مختلف به عنوان الگوی بارز یک بانوی اسلامی باتوجه به مناسبت های پیش رو از شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها در صدر اسلام و شهید فاطمه اسدی شهید راه خانواده در دفاع مقدس و همسر شهید سپهبد سلیمانی به عنوان الگوی شهدای مدافع حرم درایام سالگرد این شهید والا مقام برنامه ریزی شده است.
این فعال فرهنگی اضافه کرد: در این پویش از بانوان استان دعوت می شود که الگوی زندگی خود را به عنوان یک زن که دارای شاخصه های مطرح شده در این پویش است در شماره وات ساپ 09165863081 و آی دی golab1818sar
در ایتا تا 10 دی ماه معرفی کنند.
مسئول جبهه فرهنگی بانوان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: ویژگی های این بانوی الگو در چهاربخش ایمانی، اخلاقی، اجتماعی و خانوادگی باید مدنظر قرار بگیرد. در حوزه ایمانی نماز، روزه و سایراعمال عبادی، در حوزه اخلاقی هم صداقت، خوش اخلاقی، صبر، ساده زیستی، قناعت و .. و در بخش اجتماعی هم پرکار، فعال، عفاف و حجاب، رعایت شئونات و حریم ها و در بخش خانوادگی نیزوفاداری، مهارت های همسرداری، مهمان نوازی و مهارت در تربیت فرزندان ملاک است و شرکت کنندگان می توانند الگوی زندگی خود را در قالب یک صفحه بیان و معرفی کنند.
مرادیان در ادامه خاطرنشان کرد: بخش دیگری که در قالب پویش راه اندازی شد ویژه آقایان هست البته با محوریت نام این شهیده. ما در این پویش از اقایان خواستیم که از همسرخود بگویند . یعنی با توجه به شاخصه هایی که عنوان شده به معرفی همسر خود بپردازند.
وی افزود: این پویش به منظور شناسایی بانوان الگو به عنوان همسر تحت عنوان «همسر فاطمی» شروع به کار کرده است. آقایان استان می توانند ویژگی های برجسته همسران خود را که دارای شاخصه های مطرح شده در این پویش می باشند ،در یک کلیپ سه دقیقه ای به عنوان «همسر فداکار من» به یکی ازآدرس های داده شده ارسال کنند.
این فعال فرهنگی در ادامه گفت: با این پویش ما قصد داریم که از یک سو مردان متوجه وفاداری و ازخودگذشتگی همسر خود باشند و به نوعی قدرشناس باشند و از طرفی بانوان نیز با دیدن این قدردانی و نگاه شاخصه های مطرح شده در آن ها تقویت شود.
مرادیان تأکید کرد: آقایان هم تا دهم دی ماه فرصت دارند که در این پویش شرکت کنند و در مرحله بعد بنا داریم که این الگوها به درستی معرفی شوند.