به گزارش حلقه وصل به نقل از هندوستان تایمز، وجود مواد شیمیایی گیاهی، آنتی اکسیدانها و ویتامین C در انار این میوه را در گروه خوراکی هایی قرار داده که خواص درمانی آنها شناخته شده هستند. پلیفنول موجود در این میوه همچون آنتی اکسیدان قوی عمل می کند و طبق بررسی های انجام شده، خواص ضد التهابی انار برای بیماران مبتلا به التهاب مفاصل مفید است.
همچنین آب این میوه به بهبود جریان خون کمک کرده و مانع از آن می شود که عروق دچار انسداد و گرفتگی شوند. از کنترل سطح قند خون، فشار خون، تقویت سیستم ایمنی، کمک به هضم بهتر غذا گرفته تا تقویت حافظه، انار یک میوه شگفت انگیز است که می تواند یک گزینه عالی در رژیم غذایی روزانه باشد.
همچنین انار خواص دیگری برای سلامتی دارد که می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- احساس تشنگی بیش از حد و سوزش را برطرف می کند.
- به راحتی هضم می شود.
- انار دارای طعم گس است که به تسکین اسهال، سندرم روده تحریکپذیر و کولیت اولسروز کمک می کند.
- هوش، سطح ایمنی و قدرت بدن را بهبود می بخشد.
- برای قلب مفید است و فشار خون و کلسترول را کاهش می دهد.
- وجود فیبر، ویتامین B، C، K و پتاسیم از دیگر خواص انار به حساب می آید.