به گزارش حلقه وصل، امروز قصد داریم دستور تهیه نان رولت سیبزمینی و ژامبون را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
کلمپیچ... ۳ پیمانه، درشت خرد شده
ذرت بدون آب... یک قوطی
ژامبون خرد شده.... یک پیمانه
پنیر چدار ... یکدوم پیمانه
زیتون بدون هسته... یکچهارم پیمانه، حلقه شده
فلفل سبز کوچک.... یک عدد، درشت خرد شده
فلفل فرنگی شیرین...۶۰ گرم
نمک.... یکدوم قاشق چایخوری
سس سالاد ایتالیایی... یکدوم پیمانه
نان گرد بزرگ..۶ تا ۸ عدد
کاهو سالادی.... چند برگ
خیار حلقه شده، تربچه و زیتون.... جهت تزیین
روشتهیه
کلمپیچ، ذرت، ژامبون، پنیر، زیتون، فلفلها، نمک و نصف پیمانه از سس را خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید تا ۳۰ دقیقه بماند. بالای نانهای گرد را حلقهای ببرید و نان را خالی کنید، به طوری که از دیوارههای آن نیم سانت بماند. خمیر داخل نان را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در باقیمانده سس آغشته کرده و در سینی کمی چرب شده بریزید و در فر ۱۷۵ درجهی سانتیگراد به مدت ۱۲ دقیقه یا تا وقتی که طلایی شود بپزید. در طول پخت نانها را پشت و رو کنید. نانهای خالی را از مواد سالاد پر کنید و روی آن را با نانهای تست شده بپوشانید و با کاهو، خیار و ... تزیین کنید.
نکته:
مواد خشک سالاد ایتالیایی را به صورت پودر سالاد میتوانید از سوپرها تهیه فرمایید. در صورت عدم دسترسی میتوانید از روغن زیتون، سرکه یا آبلیمو، فلفل، نمک، ادویههای مورد علاقه و سبزیهای خشک معطر استفاده نمایید.