
علی مولودیان مسئول آموزش اندیشکده مطالعات راهبردی مهرستان اصفهان به حلقه وصل گفت: مرکز توانمندسازی و ارتقاء نیروهای انقلاب (توانا) با همکاری اندیشکده مطالعات راهبردی مهرستان در راستای مآموریت خود که شامل رصد و شناسایی مسائل دغدغه مندان و فعالان فرهنگی تربیتی جبهه انقلاب و تدبیر مسیر پرداختن به آنها است با هدف توانمندسازی و رشد و ارتقاء ایشان، در لایه های اندیشه ای و مبنایی عرصه تعلیم و تربیت پس از بررسی حدود 30 مکتب تعلیم و تربیتی و مطالعه اندیشه های اندیشمندان مطرح این عرصه، شش گزینه برای معرفی در اولین سلسله نشست مجازی برگزید.
وی بیان داشت: از آنجا که همواره اتصال به اساتید و بهره گیری از پشتوانه های دانشی و بینشی ایشان برای داشتن یک نظم و منطق فکری به عنوان پشتوانه های مبنایی اقدامات عملیاتی همواره مورد توجه دغدغه مندان حقیقت جوی عرصه فرهنگ و تربیت بوده و نیز از دیگر سو نگاههای درون مکتبی و درون مسلکی، مجال حقیقت جویی و تفکر فرامسلکی را به دغدغه مندان این عرصه نمی دهد، بر آن شدیم تا با برگزاری سلسله نشست معرفی مکاتب تربیتی، بستری برای آزاداندیشی و جستجوگری در مکاتب و اندیشه های جاری تربیتی فراهم کنیم.
این فعال تربیتی تصریح کرد: شش مکتبی که در این رویداد معرفی می شوند عبارتند از اندیشه های تربیتی دکتر عبدالعظیم کریمی، مکتب تربیتی مرحوم آیت الله علی صفایی حائری، منظومه اندیشه تربیتی دکتر خسرو باقری، رویکرد تربیتی مرحوم علامه کرباسچیان، تعلیم و تربیت در نگاه آیت الله شهید مطهری و تربیت از منظر اسناد بالادستی جمهوری اسلامی.
وی افزود: در انتخاب این مکاتب به تنوع منظر اندیشمندان به مقوله تربیت و نیز چگونگی جریان سازی تربیت در دیدگاه های ایشان توجه شد و بسته حاضر تنظیم و ارائه شد. با این وجود ما باور داریم مکاتب شاخص تعلیم و تربیتی فراتر از این شش مکتب هستند و امیدواریم برگزاری این رویداد طلیعه حرکت هایی از این جنس باشد.
مولودیان ادامه داد: این رویداد که به صورت مجازی برگزار می شود، مشتمل بر شش نشست چهار ساعته و مراحل پیشا نشست مجزا است. معرفی اجمالی استاد و مکتب فکری او در عرصه تربیت، کتاب نوردی و گفتگوی مجازی پیرامون آراء هر استاد ودر نهایت دیدار با اساتید معرفی شده و پرسش و پاسخ با ایشان به صورت وبیناری است.
مسئول آموزش اندیشکده مطالعات راهبردی مهرستان اصفهان خاطر نشان کرد: تربیت علیه تربیت، تبیین رویکرد تربیت طبیعی با حضور دکتر عبدالعطیم کریمی، تربیت در دو فصل معرفی اندیشه تربیتی مرحوم آیت الله علی صفائی حائری با حضور حجت الاسلام و المسلمین علاءالدین اسکندری، تربیت و شبه تربیت تبیین نظریه انسان عامل با حضور دکتر خسرو باقری، قیام برای تربیت انسان سازی در نظر و عمل استاد علامه کرباسچیان با حضور حجت الاسلام محمدحسن کرباسچیان، تربیت فطرت مدار تربیت از دیدگاه استاد شهیدمطهری با حضور دکتر محمدمهدی اعتصامی و تربیت شایسته معرفی فلسفه تربیت در جمهوری اسلامی مبتنی بر اسناد بالادستی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا صادق زاده از جمله سرفصل ها و اساتید این دوره هستند.
وی یادآور شد: زمان ثبت نام بسته جامع از اول تیر لغایت ۸ تیر ماه بوده که به درخواست مخاطبان تا 10 تیرماه تمدید شده است و هم اکنون در حال اجرا است.
این فعال تربیتی در ادامه گفت: همچنین تا هفت روز قبل از اجرای هر نشست امکان ثبت نام هر نشست به صورت مجزا وجود دارد. این نشست ها در سطح ملی و ویژه همه فعالان و پژوهشگران عرصه تعلیم و تربیت برگزار می شود. سعی شده در این نشست ها در فاز اول از حضور اساتید شش مکتب شاخص تربیتی در سطح کشور استفاده شود.
شایان ذکر است، شرکت در این نشست ها رایگان نیست ولی تدابیر ویژهای برای استفاده حداکثری عزیزان اندیشیده شده است که جهت ثبت نام به وب سایت www.chashmentezar.ir مراجعه بفرمایید. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر، شناسه @MEHRESTAN_EDU در پیام رسان های ایتا، بله و جبهه پاسخگوی مراجعین عزیز خواهد بود.