
محمد عباسی دبیر اجرایی جشنواره «ایده آفرینی افق» در کرمانشاه به حلقه وصل گفت: ۶۷ اثر به دبیرخانه این جشنواره از سراسر استان ارسال شده است.
وی بیان داشت: بیشتر این ایده ها در زمینه رشد فضائل اخلاقی و تربیت کودکان و نوجوانان می باشد.
عباسی ادامه داد: داوری ایده های دریافت شده از روز گذشته ۲۸ شهریورماه آغاز و تا پنجم مهرماه ادامه می یابد.
دبیر اجرایی جشنواره ایده آفرینی افق تصریح کرد: بنا داریم امسال و در ایام سالروز سفر مقام معظم رهبری به کرمانشاه ایده های برگزیده را اعلام و طی مراسمی از ایده پردازان برتر تقدیر نماییم.
عباسی در مورد گستره ایده های ارسالی به جشنواره گفت: همانطور که انتظار می رفت از سرتاسر استان کرمانشاه به دبیرخانه این جشنواره ایده ارسال شد که این نشان از دغدغه مندی جوانان استان در زمینه فرهنگی دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سعی داریم ایده های ناب فرهنگی را انتخاب و با حمایت حامیان جشنواره به اجرا برسانیم.