نیلفروشان مدیر مرکز توانا در اصفهان به حلقه وصل گفت: مرکز توانمندسازی ستاد جبهه فرهنگی استان سلسله جلسات عصر تحول خواهی را در راستای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در این خصوص و ارتقا فعالان فرهنگی استان برگزار می کند.
وی بیان داشت: این جلسات در موضوعات مختلف روز با محوریت تحول خواهی ویژه فعالان و مدیران فرهنگی با اولویت حضوری همراه با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی برگزار خواهد شد.
نیلفروشان ادامه داد: نخستین جلسه از این سلسله جلسات چهارشنبه 21 آبان ماه با موضوع نسبت مراکز فرهنگی با فضای مجازی برگزار می گردد.
این فعال فرهنگی تصریح کرد: مسئله اصلی مورد بحث در نشست نخست نحوه مواجهه مجموعه های فعال در عرصه تعلیم و تربیت با فضای مجازی در شرایط امروز و در گذر از دهه های گذشته تا امروز است. توجه به این موضوع که برای حضور تحول خواهانه مجموعه های فرهنگی و تربیتی در شرایط امروز، چه مناسباتی باید مورد توجه باشد.
مدیر مرکز توانا در اصفهان افزود: این نشست با حضور کارشناسان فضای مجازی و کارشناسان مسائل حوزه اجتماعی و روانشناختی از جمله محمد سجادزاده، مجتبی شاهمرادی، هادی نصیری، سلمان هاشمیان و مریم قاسمی برگزار خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: این نشست چهارشنبه از ساعت 18 با ظرفیت محدود و رعایت چهارچوبهای بهداشتی آغاز و علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند به آی دی @tavana_admin در ایتا مراجعه کنند.