
رضا شیبانی دبیر دومین جشنواره سراسری«شعرآهنگ اذربایجان» به حلقه وصل اظهار داشت: این جشنواره هم اکنون چهار سال است که در تبریز برگزار می شود و دومین دوره سراسری آن نیز به همت شعرآورد شهرستان ادب با همکاری دفتر مطالعات جبهه فرهنگی استان در تبریز برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: هدف از برگزاری دومین دوره سراسری این جشنواره در ادامه برگزاری سایر جشنواره ها، به سرانجام رساندن استعدادیابی و تربیت شاعران جوان می باشد.
دبیر دومین جشنواره سراسری شعر آهنگ آذربایجان، خاطرنشان کرد: همچنین از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره، تعامل بیشتر با فضای ادبی کشور و پرورش یکسری از موضوعات از همین منظر می باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اذعان داشت: اولین دوره در منطقه استانی برگزار شده بود و ۹ منتخب داشت، اما در این دوره ۲۰ نفر به عنوان نفرات برگزیده جشنواره انتخاب شده اند.
شیبانی با بیان اینکه جشنواره در دو بخش آزاد و موضوعی و به دو زبان فارسی و ترکی آذری برگزار شد ادامه داد: عناوین بخش موضوعی عبارتند از شهدای جبهه جهانی مقاومت از آفریقا تا اران، اران ؛ آن سوی ارس، نقش تاریخی آذربایجان و قهرمانانش در اعتلای نام ایران اسلامی و خلیج فارس که 700 اثر از بیش از 450 شاعر از سراسر کشور به این دوره از جشنواره ارسال شد.
وی افزود: آثار نیز در سه مرحله داوری شد و در نهایت در هر بخش ترکی و فارسی ده اثر برگزیده انتخاب شدند که جمعا 20 برگزیده در اختتامیه تجلیل خواهند شد.
این شاعر جوان تبریز در پایان با اشاره به اختتامیه این جشنواره که سه شنبه 17 اسفندماه سال جاری در تبریز برگزار خواهد شد، تصریح کرد: در این جشنواره تنها نهاد دولتی که به دلیل رویکرد مثبتی که به مسائل فرهنگی دارد مورد همکاری قرار گرفت اداره کل کتابخانه های استان بود و این جایزه ادبی انقلابی غیردولتی و آزاد از سلیقه های خشک اداری برگزار شد.