
امیر حاتمی، دبیر اجرایی رویداد انگیزشی ساخت بازیهای بومی رایانهای و تلفن همراه به حلقه وصل گفت: امروزه بازی در جهان در تصمیمات استراتژیک دولتها نقش ویژهای دارد و درآمد ناخالص بسیار خوبی برای کشورهای زیادی داشته است. فارغ از ابعاد اقتصادی صنعت بازی، موضوع مهمتر ابعاد امنیت ملی بازی است.
وی در ادامه گفت: در واقع دغدغه ما صحبت های رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با اعضای شورای فرهنگی انقلاب اسلامی در آذر ماه ۹۲ و اسفند 93 در خصوص بازی های رایانه ای بود که فرمودند: «واقعیتی که سالها قبل درباره تهاجم فرهنگی، آن را گوشزد میکردم هم اکنون، عینیات انکار ناپذیری یافته است… برخی بازیهای رایانهای و اسباب بازیهای وارداتی از جمله مصداقهایی است که در ترویج رفتار و سبک زندگی غربی در ذهن کودکان، نوجوانان و جوانان ایرانی تأثیرگذاری میکند.»
مدیر اجرایی اولین رویداد انگیزشی ساخت بازیهای بومی رایانهای و تلفن همراه با اشاره به تلاش فکری ۶ ماهه برای برنامهریزی این کار افزود: هسته اجرایی کار جمعی از فعالان فرهنگی عرصه فنآوری اطلاعات و حوزههای مختلف فرهنگی هستند که برای ایجاد یک جریان فرهنگی انقلابی در خصوص این موضوع با مراکز مختلف تصمیمگیری در حوزه بازی رایزنی کردند و سعی کردند بهترین ظرفیتهای موجود را برای این همایش فراهم کنند.
حاتمی بیان داشت: در این رویداد هم بحث اقتصادی و کسب و کار باز ها و هم مباحث فرهنگی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این رویداد به دعوت از افراد و تیمهای موفق این حوزه برگزار میشود و هدف از این کار انتقال تجربیات سازندگان بازی به شرکتکنندگان و اشتراکگذاری این داشتهها عنوان کرد.
وی ادامه داد: با توجه به محتوا و مباحثی که در این رویداد مورد بررسی قرار خواهد گرفت مخاطبان این رویداد نوجوانان و جوانان پرشور کشور خواهند بود. همچنین فعالان حوزه بازی، بازیسازان، دارندگان ایدههای نو و بومی در حوزه بازی، مدیران تجاری، متخصصین کسب و کار، سرمایهگذاران، برنامهنویسان، بازاریابها و طراحان گرافیکی در این همایش حضور خواهند داشت.
دبیر اجرایی رویداد ضمن دعوت از همه دوستداران و علاقمندان و همچنین فعالان حوزه کسب و کار صنعت بازی از آنان خواست تا برای ثبت نام به سایت www.gevent.ir/regist مراجعه کنند.
وی یادآور شد: سوم دیماه شاهد برگزاری این رویداد یک روزه خواهیم.
حاتمی خاطر نشان کرد: در این همایش تلاش کرده ایم از افراد موفق در این عرصه یعنی تولید بازی های بومی مثل شرکت باران رویا که سازنده بازی سلحشوران هستند جهت انتقال تجربیاتشان دعوت به عمل آوریم.