
امیر طالبی معاون ستاد مردمی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان سمنان به حلقه وصل گفت: همزمان با ویژه برنامه شب شهادت امام رضا(ع)بزرگداشت شیخ ابراهیم یعقوب زاکزاکی و شهید نمر باقرالنمر با عنوان«مجاهدین در غربت» برگزار می شود.
وی بیان داشت: این برنامه با تلاوت آیات قرآن توسط قاری بین المللی رضا محمد دوسا از تانزانیا شروع و با سخنرانی آیت الله اختری دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت(ع)، بیان خاطرات دختر شیخ زاکزاکی، شعرخوانی صابر خراسانی و روایتگری بلوصلاتی از نیجریه همراه است.
طالبی ادامه داد: مراسم با حضور جمعی از اندیشمندان و فرهیختگان کشورهای نیجریه، لبنان، هندوستان، مصر، اندونزی و الجزایر سه شنبه نهم اذرماه همراه با نماز مغرب وعشاء در عبدیا دامغان برگزار می گردد.
معاون ستاد مردمی جبهه فرهنگی سمنان افزود: همچنین در این برنامه از مهدی رضوانی تهیه کننده مستند«از خون جون» که در خصوص فعالیت های اسلامی و اجتماعی شیعیان نیجریه است تجلیل به عمل خواهد آمد.