
به گزارش حلقه وصل، سوریهای مقیم شهر رم ایتالیا، کنفرانس و نمایشگاه عکسی را با موضوع ۴ سال توطئه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه دولت سوریه برگزار کردند.
سایت خبری "سانا" سوریه در اینباره گزارش داد؛ در این نمایشگاه، واقعیت جنگ ۴ ساله گروهکهای تروریستی تحت حمایت آمریکا، اسرائیل و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس با ملت و دولت سوریه، به تصویر کشیده شده است.
این نمایشگاه که توسط "انجمن اقلیت مهاجر سوریه" در کنیسه "سانتا ماریا" برگزار شد، باحضور سازمانها و شخصیتهایی مانند جبهه اروپایی دفاع از سوریه و سفیر عراق در رم همراه بود.
"جان میکالیسین" خبرنگار ایتالیایی که طی جنگ داخلی سوریه، دو بار به این کشور سفر کرده است، حوادث سوریه را تنها توطئهای برای تخریب و تقسیم این کشور عنوان کرد.
میکالیسین در ادامه گفت: به سختی توانستم مسئولان کشورم را قانع کنم که جنگ سوریه یک توطئه از پیش تعیین شده است؛ اما اکنون آنان خود متوجه این موضوع شدهاند؛ زیرا تروریسم به خانه خوشان هم رسیده است.