
محمد حسین پورقیومی اردکانی مسئول کارگروه آموزش شهید عباس حیدری به حلقه وصل گفت: مسابقه «امام و بچه ها» برای نخستین بار است که توسط مسجد امام سجاد(ع) شهرستان اردکان و پایگاه حضرت ولی العصر(عج) برگزار می گردد.
وی اظهار داشت: مسجد امام سجاد(ع) اردکان دارای چندین کارگروه است که کارگروه آموزش شهید عباس حیدری از جمله ی آن هاست و در حوزه تربیتی و فرهنگی فعالیت می کند.
پورقیومی تصریح کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تحت تأثیر قرار دادن بسیاری از مراسم ها و برنامه ها تصمیم به برگزاری مسابقه نقاشی با توجه به سالروز رحلت امام خمینی(ره) گرفته شد.
این فعال فرهنگی ادامه داد: این مسابقه ویژه کودکان 3 الی 7 سال با هدف آشنایی کوکان با شخصیت امام(ره) برگزارمی شود اما هدف دیگر ما خانواده ها نیز هستند چراکه شرکت در این مسابقه ملزم به همکاری و کمک خانواده است تا با توضیح ویژگی های امام برای کودکشان آن را برای مسابقه آماده کنند.
وی اضافه کرد: علاقه مندان تا پایان امروز 11 خردادماه فرصت دارند که آثار خود را به آی دی @amoozesh_msqsajjadd در پیام رسان سروش و ایتا ارسال کنند.
مسئول کارگروه آموزش شهید عباس حیدری در اردکان خاطر نشان کرد: 17 خردادماه نیز برگزیدگان معرفی و جوایزی به آن ها اهدا می شود و در پایان هم کلیپی از نقاشی بچه ها تهیه و در شبکه های مجازی منتشر خواهد شد.