
عشوری، مدیر روابط عمومی مجموعه فرهنگی عاشوراییان اصفهان به حلقه وصل گفت: هجدهمین سال روضه عاشوراییان با محوریت ادب در دهه اول محرم برگزار می گردد.
وی ادامه داد: این ویژه مراسم به مدت 11 شب با شعار«این شهر ادب دارد» با حضور حجت الاسلام شهاب مرادی برگزار می شود.
عشوری تصریح کرد: در واقع مراسم عزاداری و سخنرانی دهه اول محرم با محوریت ادب عاشوراییان به صاحت اباعبدالله(ع) و درموضوعات ادب در سخن، ادب شاگرد و استاد، ادب فرزند و والدین، ادب رانندگی، ادب سیاسی، ادب عبادت، ادب شبکه های اجتماعی، ادب در برابر طبیعت و ... برگزار می گردد.
مدیر روابط عمومی مجموعه فرهنگی عاشوراییان افزود: در کنار سخنرانی در موضوعات ذکر شده مداحی نیز توسط محمدیزدخواستی انجام خواهد گرفت.
وی ضمن اشاره به محصولات تولیدی مجموعه خاطر نشان کرد: عرضه محصولاتی مثل دستمال اشک، درسنامه برای فعالیت های فرهنگی،پرچم عاشوراییان، دم نوش های مختلف، کتاب«سبک زندگی شما چگونه است؟» و ... از دیگر برنامه های این ایام است که در کنار هیئت انجام می گیرد.
عشوری ادامه داد: همچنین راه اندازی کمپین «ادب آداب دارد» به از اتفاقات ویژه ی این مجموعه فرهنگی در رسانه مجازی خواهد بود و اجرای سرودهای عاشورایی که مختص خود مجموعه عاشوراییان است در شب های دهه اول محرم نیز از دیگر برنامه های این ایام است.
مدیر روابط عمومی عاشوراییان یادآور شد: شروع مراسم از یکشنبه شب یعنی یازدهم مهرماه از ساعت 19:30 به مدت 11 شب در خیابان سجاد، روبروی گلستان شهدا، سالن پرواز برگزار می شود.