حلقه وصل: محمد کاوسی مسئول گروه جهادی حضرت زینب (س) شهر گلوگاه استان مازندران از ابتکار جدید این گروه در زمینه تولید و ضبط برنامه ای با عنوان «بهار خزان» خبر داد و گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، این گروه جهادی در شهر گلوگاه و بهشهر جزو اولین گروه های جهادی بود که بسته های خوراکی و غذایی در بیمارستان ها توزیع و کاروان های شادی را وارد بیمارستانها کردند و بعد از انجام این فعالیت ها، با همفکری دیگر دوستان تصمیم گرفته شد که ضبط این برنامه انجام شود.
وی افزود: این برنامه بهار خزان از مورخ ۲۲ فروردین ماه سال جدید، به همت اعضای گروه جهادی حضرت زینب (س) و با همکاری گروه جهادی شهید عبدالعلی دماوندی آغاز و تاکنون در چهار قسمت ضبط شده است.
کاوسی بیان کرد: تمامی هزینه های ضبط این برنامه توسط اعضای گروه جهادی جمع آوری شد؛ اعضای گروه مبالغی را که پس انداز کرده بودند تا برای خود یا خانواده خود کاری را راه بیاندازند و در آمدزایی داشته باشند را صرف ضبط این برنامه کردند.
مسئول گروه جهادی حضرت زینب (س) تصریح کرد: با همفکری هایی که با دوستان انجام شد و با جمع آوری مبالغ مورد نیاز، و رضایت آنها توانستیم یک فکر و ایده ای برای بهتر کردن حال و احوال خانواده های متوفی کرونایی بدهیم تا بتوانیم در این ایامی که آن خانواده ها نتوانستند برای عزیزان خود که خیلی غریبانه از بین ما رفتند، یک برنامه خوب و مناسب بگیرند، و ارزش شیعه را بتوانیم در این برنامه به همه نشان دهیم، و بگوییم اگر یک شیعه و مومنی از دنیا رفت، ما هستیم که بتوانیم با فکر و ایده خوب برای آنها، یک صدقه ای داده باشیم و یک کار خیری انجام داده باشیم بلکه، روح آنها شاد شود.
وی خاطر نشان کرد: برنامه بهار خزان با کمک خبرنگاران استان، سایت های خبری شرق مازندران و… بیش از ۵۰ کانال مجازی که میزبان پخش بهار خزان می باشند، در چهار قسمت ضبط شد.
این فعال جهادگر اظهار داشت: اعضای این گروه سعی را بر این منوال گذاشته است که، در این برنامه موضوعات متنوعی از قبیل: سفیر بهداشت، سفیر مهربانی، سفیر همدردی و … گنجانده شود.
کاوسی تشریح کرد: قسمت اول برنامه بهار خزان، ۸دقیقه، قسمت دوم ۶:۵۰ ثانیه و قسمت های بعدی هم کمتر از ۱۰ دقیقه می باشد. در این برنامه کارشناس مذهبی، مجری و… داشتیم تا بتوانیم برنامه خوب و مفیدی را برای بینندگان تولید کرده باشیم.
مسئول گروه جهادی خاطر نشان کرد: در رابطه با این برنامه با خیلی از دوستان در استان های دیگر که صحبت شده بود، برنامه ای همانند بهار خزان تولید و ضبط نشده بود و این برنامه در حال حاضر توسط این گروه جهادی در استان مازندران در حال ضبط می باشد. در حالی بعد از ضبط برنامه بهار خزان چند روزی است که توسط شورای هماهنگی و تبلیغات انقلاب اسلامی و خیلی از ارگانها و نهادها تصمیم گرفته شده برنامه ای به نام مسیر مجازی یا منبر مجازی داشته باشند. بنده قبل از آن همانند این برنامه ها را مشاهده نکرده بودم.
کاوسی در پایان گفت: تولید و ضبط برنامه بهار خزان توسط این گروه جهادی به این علت بود که خیلی از گروه های به فکر کمک به محرومان از ضدعفونی کردن معابر گرفته تا توزیع ماسک، بسته های بهداشتی و غذایی در بین نیازمندان بودند و همانند این برنامه در هیچ یک از استان های ضبط نشده بود و این گروه جهادی به این دلیل شروع به ضبط این برنامه کرده است.