
حسین براتی مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان به حلقه وصل گفت: پنجمین جشنواره ادبی منطقه ای محراب، پنج شنبه ۲۳ اردیبهشت ماه برگزار شد.
وی افزود: این جشنواره در پنج رشته داستان نماز، بازنویسی قصص قرآنی، داستان نوقلم، شعر نماز و شعر نوقلم برگزار شد.
براتی خاطر نشان کرد: این جشنواره به صورت منطقه ای و با حضور هنرمندانی از استان های خوزستان، اصفهان، ایلام، همدان، مرکزی، هرمزگان، چهار محال و بختیاری، لرستان، کهگیلویه وبویراحمد، بوشهر، فارس و کردستان برگزار شد و در پایان نفرات برتر معرفی شدند.
وی با اشاره به اینکه در مجموع ۳۰۰ اثر در قالب شعر و داستان به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که پس از بازخوانی ۲۰ اثر به مرحله نهایی راه یافتند، افزود: در این دوره، بخش «نوقلم» ویژه نوجوانانی که برای اولین بار دست به قلم شده و در مورد موضوعات نماز و بازنویسی قصص قرآنی اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند، تقدیر شد.
براتی ادامه داد: برگزیدگان بخش داستان نماز ناهید قادری حاجی آبادی از کرمانشاه، مرضیه پژوهان ازخوزستان وعبدالرزاق پورعاطف از خوزستان و شایسته تقدیر اعظم ایزدیار از خوزستان و معصومه کریمی از همدان ، برگزیدگان بخش بازنویسی قصص قرآنی امینه گل زاده ازخوزستان، ایرج اصغرپور از خوزستان، نفیسه لاهوتی ازخوزستان و سیده زینب موسوی ازخوزستان شایسته تقدیر معرفی شد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی مساجد خوزستان افزود: همچنین برگزیدگان بخش داستان نوقلم فاطمه کیشانی ازمرکزی، حدیثه اروانه ازخوزستان، رایحه هاشمی از مرکزی نفرات اول تا سوم معرفی و لیلا ایلاقی از خوزستان و ندا عیسوند محمودی نیز ازخوزستان شایسته تقدیر اعلام گردیدند.
وی اضافه کرد: در بخش شعر نماز نیز علی سلیمانی ازخوزستان، هادی فردوسی از فارس، ایرج انصاری فرد از همدان برگزیدگان و بهنام گرجی از همدان و آسیه ارزانی نافچی شایسته تقدیر شناخته شدند همچنین در بخش شعر نوقلم بهنام گرجی ازهمدان، یلدا حیاتی نژاد ازخوزستان و نرگس روپوش نفرات اول تا سوم معرفی شدند.