
به گزارش سرویس استان های حلقه وصل،چهارمین یادواره شهدای راهیان نور گیلان با حضور دانشگاهیان و مردم شهید پرور گیلان چهارشنبه ۱۲ اسفندماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.
گفتنی ست، این یادواره با همکاری ستاد بزرگداشت شاهدان جبهه فرهنگی استان گیلان برگزار گردید.
یادآور می شود، محمد مهدی مقدم و نریمان مددی مژدهی دو تن از جان باختگان سانحه رانندگی اردوی راهیان نور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت جزء فعالین هیاتهای مذهبی و بسیج دانشجویی استان گیلان بودند که در سال ۹۰ بعد از چند روز خادمی زائران کربلای ایران در زمان برگشت بر اثر سانحه تصادف به دیار باقی شتافتند.
لازم به ذکر است، شهید محمد مهدی مقدم از جوانان متعهد و حزب اللهی شهر رشت در سال ۱۳۶۲ متولد شده و از نیروهای خدوم و فعال مذهبی رشت بود که در برگزاری یادوارههای شهدای استان نیز حضوری فعال داشته و مسئولیت روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان را بر عهده داشت.
همچنین شهید محمد مهدی مقدم از اعضای فعال هیئت روضات الحسین (ع) رشت و از فعالان عرصه ی فضای مجازی و ساخت نرم افزار برای شهدای بزرگ استان بود، نرم افزار «روز نارنجک» ویژه شهید نقیبی توسط محمدمهدی مقدم ساخته شده بود.
شایان ذکر است شهید نریمان مددی مژدهی، متولد سال ۱۳۶۶ از فعالان فرهنگی استان محسوب میشد و یکی از گردانندگان اصلی موسسه آفتاب هشتم در مجتمع فرهنگی خاتم الانبیاء بود.این شهید بزرگوار مهارت بالایی در زمینه صوت و تصویربرداری داشت و از فعالان اصلی هیئت خادمین الرضا (ع) رشت و هیئت عاشقان ثارالله شهرستان لنگرود بود.