به گزارش حلقه وصل، براساس نموداری که از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی- منتشر شده است و سرانه مصرف بنزین استاندارد با کمک معیشت استاندارد در استانهای کشور مقایسه شده، این نکته به دست میآید که استانهایی که سرانه مصرف بنزین کمتری داشتهاند، کمک معیشت حمایتی بیشتری هم دریافت کردهاند.
براساس این نمودار، استاندار تهران کمترین سرانه کمک معیشت استاندارد را دریافت کرده و استان خراسان شمالی بیشترین کمک معیشت استاندارد را دریافت کرده است.
همچنین در بخش مصرف سرانه بنزین در کشور، استان هرمزگان بالاترین سرانه مصرف بنزین در کشور را به خود اختصاص داده است که احتمالاً قاچاق بنزین در این استان به دلیل نزدیک بودن به مرز و دریا بالاست. کمترین مصرف بنزین در کشور در خراسان شمالی به دلیل وسعت و درآمد سرانه کمتر و خودرو سرانه کمتر بوده است.
همچنین استانهای دیگر در بالا بودن سرانه مصرف بنزین شامل مازندران است که احتمالاً به دلیل پذیرش مسافران در این استان، همچنین استان یزد به دلیل احتمالاً گردشگری، استان بوشهر احتمالاً به دلیل ظن قاچاق بنزین و استان گیلان به دلیل مقصد گردشگری بوده است و استانهایی مانند خراسان شمالی، گلستان، آذربایجان غربی و کهگیلویه و بویراحمد کمترین سرانه مصرف بنزین در کشور را به ترتیب داشتهاند.
براساس اطلاعات معاونت رفاه اجتماعی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حذف برخی از استثنائات مانند استان گیلان، در بقیه استانها آنهایی که بیشترین سهم از میزان مصرف بنزین را دارند، در نیمه پایینی دریافت بسته حمایتی معیشتی قرار گرفته و استانهایی که در نیمه پایینی مصرف بنزین قرار دارند، سهم بیشتری از دریافت کمکمعیشتی را دریافت کردهاند.
استانهای تهران و البرز که بیشترین مصرف بنزین را دارا هستند، کمترین سبد حمایت معیشتی را داشتهاند و برعکس استانهای کمبرخوداری که کمترین میزان مصرف بنزین را داشتند، بیشترین سبد حمایت معیشتی را دریافت کردند.