تغذیه مناسب و سبک زندگی سالم نقش مهمی در حفظ سلامت قلب دارد از این رو با انتخاب هوشمندانه مواد غذایی میتوان خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش داد.
وقتی اهل حرم از شهادت حضرت عباس(ع) مطلع شدند، زینب سلامالله علیها ناله سر داد:«وا اخاه وا عباساه وا ضیعتاه بعدک یا عباس!» آه برادرم، آه عباسم، وای از فقدان تو عباس که بعد از تو با ما چه می شود.»
محققان در تازهترین بررسی خود دریافتند ترکیب موجود در توت فرنگی میتواند التهاب مغز را کاهش دهد و پیشرفت آلزایمر را متوقف کند.
کلسترول خوب خون یا لیپوپروتئین (HDL) برای سلامتی ضروری اما هنوز تاثیر آن بر مغز به طور کامل شناخته نشده است.
در یک مطالعه جدید روی جوندگان، دانشمندان بررسی کردند که چگونه ویتامین K می تواند بر توانایی های شناختی موش های مسن تأثیر بگذارد.
محققان در حال کار بر روی قرصی هستند که می تواند به افراد مبتلا به آلزایمر در مراحل ابتدایی کمک کند تا مهارت های تفکر و حافظه خود را بهبود بخشند و حتی به طور مستقل طولانی تر زندگی کنند.
مطالعات نشان می دهد ریسک ابتلا به بیماری آلزایمر ممکن است از دهه ۳۰ سالگی آغاز شود.
چرت زدن های طولانی یا مکرر در طول روز ممکن است پیام آور بیماری آلزایمر باشد.
اروپاییها در حالی صحبت از ارسال سلاح را به میان میآورند که فراموش کردهاند مردم یمن با سلاحهای آنها کشته میشوند.
علائم بیماری آلزایمر امکان دارد با داروی «آدوکانوماب» کاهش پیدا کند.
بر اساس یک مطالعه، اسیدهای چرب موجود در طیف وسیعی از مواد به ظاهر سالم میتوانند با آسیب رساندن به سلولهای مغز، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش دهند.
محققان ایرانی با استفاده از گیاه بادرنجبویه، دارویی برای درمان آلزایمر توسعه دادهاند که علائم آن را کاهش میدهد.
پژوهشگران آمریکایی در پروژه جدید خود، آزمایش سادهای را ابداع کردهاند که میتواند به پزشکان در تشخیص زودهنگام نشانههای زوال عقل کمک کند.
طبق یک مطالعه جدید، افزایش ضربان قلب در حالت استراحت در سنین بالا ممکن است یک فاکتور پرخطر ابتلا به زوال عقل باشد.
نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد، نوشیدن قهوه و چای در روز خطر سکته مغزی و زوال عقل را تا یک سوم کاهش میدهد.
طبق نتایج یک مطالعه، پیاده روی پرقدرت روزانه یا دوچرخه سواری در سنین بالا ممکن است خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.