تجزیهطلبان و براندازانی که سال 1401 در شورای همبستگی دور هم جمع شده بودند، اکنون از اعدام جمشید شارمهد با سابقه ترور مردم عادی ایران، ابراز ناراحتی میکنند.
جریان ضدایران پس از درگذشت تلخ مهسا امینی در سال ۱۴۰۱ تلاش کرد با همگرایی و بهکارگیری همه ظرفیتهای خود ایران را از پا درآورد؛ اما بعد از گذشت ۲ سال، آنها چه اوضاعی دارند؟
کارشناس بی بی سی فارسی در بررسی علل اختلافات شدید گروههای سیاسی عنوان کرد که این گروهها خطرات یکدیگر را حس کرده و آنرا مهمتر از براندازی جمهوری اسلامی میدانند.
در حالی امسال رئیسجمهور به نیویورک میرود که اتهاماتی همچون ایران تروریسم، ایران زن ستیز، ایران ناقض حقوق بشر و برهم زننده ثبات منطقه دیگر رنگ باخته و جمهوری اسلامی نه تنها امنیت خود، بلکه امنیت منطقه را نیز ضمانت میکند.
3 فصل از کلید خوردن پروژه آشوب در ایران میگذرد. یکی از اهداف آشوبهای زن زندگی آزادی انزوای ایران بود. اما نه تنها این امر محقق نشد بلکه ایران روزهای پرجنب و جوش خودش در روابط خارجی را سپری میکند.
بیش از ۶ ماه است که اپوزوسیون خودخوانده تحت زعامت قدرتهای غربی در خیابانهای اروپا در حال خودنمایی مقابل جمهوری اسلامی است. اما در روابط بین الملل، اصالت با قدرت است. همین قدرت مقاماتِ پایتختِ ناتو را مجبور به آزادی اسیر ایرانی کرد.
حضور مهتدی سرکرده گروهک تروریستی کومله در شبکه سعودی اینترنشنال.
تولید، تجهیز و حمایت از گروههای تروریستی یکی از روشهای مرسوم ایالات متحده است که نمونههای فراوانی نیز در مورد گروه های تروریستی ضد انقلاب ایران دارد.