یک مانع اساسی در مسیر دستیابی به توافق با ایران برای احیای برجام، فقدان اراده جدی در دولت بایدن است.
بولتون که به جنگطلبی شهرت دارد و بارها صراحتاً خواهان حمله نظامی و بمباران ایران شده، بالأخره دست ته جیب ترفندهایش برد و راهحل دیپلماتیکی هم برای مقابله با جمهوری اسلامی پیدا کرد.
یک قاضی آمریکا خواستار انتشار برخی مدارک وشواهد وزارت دادگستری شده که منجر به صدور حکم جستجو از اقامتگاه دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین شده است.
پژوهشکده مجلس عوام بریتانیا طی گزارشی توضیح میدهد که چرا دولت دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا، تصمیم گرفت در اولین ساعات سال ۲۰۲۰ میلادی دست به عملیات تروریستی علیه شهید سلیمانی و همرزمانش بزند.
«نظارت راهبردی» مینویسد: آمریکا تصور میکرد با ترور سلیمانی به اهرم فشاری مقابل ایران دست پیدا میکند، اما این اقدام نامشروع عملاً اهرم فشاری علیه آمریکا و مقدمهای برای اخراج آمریکاییها از عراق شد.
تلاش مشترک طرف خارجی و جریان بدسابقه داخلی، نشانه قابل تقدیری از ایستادگی مقتدرانه تیم هستهای دولت سیزدهم در مقابل باجخواهی حریف بیرونی است و حاکی از آن که تیم جدید برخلاف تیم قبلی از هوشیاری و توان بالایی برای حفظ منافع ملی و پیشگیری از تحمیل خواستههای غیرقانونی حریف برخوردار است.
آمریکای در حال افول که گرفتار مشکلات اقتصادی داخلی و درگیر بحران های خودساخته بین المللی است، به امید کاستن از سرعت قطار توسعه همهجانبه چین به سازوکارهای مختلف متوسل شده است.
انجمن امنیتی اسپن با حضور مقامات آمریکایی و بینالمللی در آمریکا برگزار شد. سفر ولادیمیر پوتین به ایران، ارسال پهپادهای ایرانی به روسیه و احیای احتمالی برجام برخی از موضوعات گفتوگو در این نشست بودند.
فصل مشترک اظهارات و موضعگیری های برخی دولتمردان و فعالین اصلاح طلب در دولت قبل این بود که هیچ اقدام مثبتی در کشور رخ نخواهد داد مگر اینکه برجام احیا شده و ایران به عضویت FATF درآید.
علی آلفونه مینویسد شهید سلیمانی پیش از هر عملیات، تکتک نیروهایش را در آغوش میگرفت و پس از عملیات نیز به خاطر اینکه خودش شهید نشده، از شهدا تقاضای عفو و بخشش میکرد.
«سث جونز» کارشناس ضدتروریسم آمریکایی، در کتاب «سه مرد خطرناک» از شهید سلیمانی به عنوان یکی از دشمنان درجه یک آمریکا نام میبرد و توضیح میدهد چرا حاج قاسم برای آمریکاییها خطرناک بود.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز به اذعان صریح مقام ارشد دولت پیشین آمریکا در برنامه ریزی واشنگتن برای انجام کودتا در سایر کشورها واکنش نشان داد.
در دولت روحانی ۳ فاکتور اساسی در توافق هسته ای از جمله لغو دائمی تمامی تحریم ها، دریافت تضمین معتبر و راستی آزمایی اقدامات ادعایی طرف مقابل مورد توجه قرار نگرفت.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پیامی توییتری نوشت که دوباره تلفنی با وزیر امور خارجه ایران گفتوگو کرده است.