راز قاتلان ۸۸ و دوستان ناباب لیدر اصلاحات چیست و خاتمی چگونه به ملعبه هسته سخت جریان چپ تبدیل شده است!؟
"جهاد تبیین"، حلقه مفقوده دهه فجر است. گزینهای که علمای بلاد و خواص بصیر نیز بر آن تأکید دارند اما کمتر اثری درباره آن پیرامون اقتصاد ایران و "کارنامه اقتصادی انقلاب اسلامی" چشم میخورد.
اگر در جریان حمله سایبری به سامانههای بنزین؛ مقاومت مردم و حفظ آرامش عمومی شکل نمیگرفت آنگاه چه اتفاقی رخ میداد!؟
یک داوطلب نامزدی در انتخابات ریاستجمهوری اخیراً پیرامون قوه قضائیه گفته است که این قوه بین مفسدین فرق میگذارد!
پدربزرگها و مادربزرگهای هرمزگانی با حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری تنور مشارکت در انتخابات را گرم کردند.
آنچه ایران در ذیل رهبری امام روحالله، طی ۱۰ سال با آن مواجه شد، در مسیر حیات بسیاری از ملتها و کشورها، طی نیم قرن یا حداقل ربع قرن اتفاق میافتد.
شهرداری تهران دست به یک سیاهنمایی عجیب علیه دولت زده است. این نهاد اکنون باید پاسخ بدهد که با این کار؛ دشمن مردم است یا دشمن رئیسجمهور روحانی!؟
"حسین مرعشی" در تقلا برای "افزایش غیر معقول انتظارات از مجلس یازدهم گفته است: مجلس یازدهم باید حقوقها را ۴۰ درصد افزایش دهد!
"بروکینگز" مینویسد: اهداف تحریمکنندگان به ندرت محقق میشود و تحریمگران غالباً بطور کامل از ارگانهای قدرت جدا میشوند و مجبورند که خود را برای عقبنشینیهای بعدی آماده کنند.
صادق زیباکلام میگوید با توجه به عملکرد دولت و فراکسیون امید، خیلی از کسانی که به این طیف رأی دادند، تمایل مجددی به این کار ندارند.
علیرضا علویتبار طی یادداشتی تأکید کرد: نتیجه انتخابات در ایران حرکت میان «مردمسالاری نمایشی» و «شبه مردمسالاری» است.
وزیر بهداشت گفت: فعلأ مدیریت همین است، شما مردم رأی دادهاید، رئیس جمهور و مجلس انتخاب کردید و آنان نیز وزیر و مدیر انتخاب کردند، پس بی خود اعصاب، روح و روان همدیگر را آزار ندهیم.