کتاب صوتی « غرب زدگی » نوشته جلال آل احمد توسط مؤسسه آوای چیروک منتشر و راهی بازار نشر شد.
رئیس مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر گفت: ویژگی اصلی تقیزاده یا جریانی که او بهعنوان نمادش معرفی شده، این است که «غربباور» است و نسبت به غرب «مرعوب» است.
آل احمد در سال 1330 پیش از آنكه از رساله دكترای خود با عنوان «قصه هزار و یك شب» دفاع كند، تحصیلات دانشگاهی خود را نیمه كاره رها كرد. در كتاب «خدمت و خیانت روشنفكران» جلال بیعلاقگی خود را نسبت به دریافت درجه «دكترا» به كم سوادی برخی از استادان دانشگاه مربوط دانست. جلال همچنین در دیدار با علی شریعتی از نیمه كاره رها كردن تحصیلات تكمیلی خود به عنوان «موهبت» یاد كرد. این نویسنده و مترجم در 18 شهریور 1348 پس از سالها قلم زدن در عرصههای مختلف نوشتاری در حالی كه در كلبهای در جنگلهای اسالم گیلان زندگی میكرد، دارفانی را وداع گفت.
دوره آموزشی «ما و ضرورت بازاندیشی مفهوم غربزدگی» با تدریس آیدین کیخایی و نوید نادری در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار میشود.
آل احمد به امام خمینی می نویسد: «غربزدگی» را در تهران قصد تجدید چاپ کرده بودم با اصلاحات فراوان – زیر چاپ جمعش کردند. و ناشر محترم متضرر شد. فدای سر شما. دیگر این که طرح دیگری در دست داشتم که تمام شد و آمدم درباره نقش روشنفکران میان روحانیت و سلطنت و توضیح این که چرا این حضرات همیشه در آخرین دقایق طرف سلطنت را گرفتهاند و نمیبایست. اگر عمری بود و برگشتیم تمامش خواهم کرد و به محضرتان خواهم فرستاد.
امام خمینی(ره) در بیاناتی فرمودند: اشخاصی که قلم دستشان است و بر ضد اسلام و بر ضد روحانیت چیز مینویسند همین آزادی را میخواهند - و آن آزادی است که دیکته شده از غرب برای به فساد کشیدن جوانهای ماست.
کتاب «در خدمت و خیانت روشنفکران» با حضور صادق زیباکلام، تحلیلگر سیاسی و استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و ابراهیم فیاض، پژوهشگر ایرانی حوزه جامعهشناسی و انسانشناسی و استادیار گروه انسانشناسی دانشگاه تهران در فرهنگسرای اندیشه نقد و بررسی شد.