فیلم سینمایی «دینامیت» به کارگردانی سید مسعود اطیابی و تهیه کنندگی سید ابراهیم عامریان، با فروش پنجاه و هشت میلیارد، تاکنون موفق به جذب بیش از دو میلیون و پانصد و هشتاد و یک هزار مخاطب شده است.
ساخت فیلمهایی مانند یدو، یکی از ضرورتهای سینمای امروز ایران است؛ هم به لحاظ نیاز مخاطبان کودک و نوجوان، و هم به سبب موضوع مقاومت در فیلم.
محمد احسانی، ساره بیات ، مرتضی پورصمدی (مدیر فیلمبرداری)، بهرام توکلی، نیما جاویدی (نویسنده و کارگردان)،سیدجمال ساداتیان (تهیهکننده) و مصطفی کیایی آثار این دوره جشنواره را داوری خواهند کرد.
بدون شک وظیفه دستگاههای نظارتی در بدو خلق چنین آثار ضد میهنی بسیار تأثیرگذار است، ولیکن همچنان یک سوال از کارگردان این اثر مطرح است، بیان نقد به چه قیمت؟ به قیمت هتک حیثیت کشور؟!
در پلن طراحی شده سفارتخانهای برای جشنواره فیلم فجر، نقشه راه کامل مشخص است. شمار فراوانی از چهرههای مشهور سینما، تئاتر و موسیقی از تمامی اجراها و قضاوتهای رقابتی انصراف میدهند.
فروش فیلمهای سینمایی در حال اکران نشان میدهند که فیلمهای کودک و نوجوان در مجموع میتوانند با فیلمهای اجتماعی و کمدی رقابت کنند.
هفتمین روز از آذر ماه ۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به جدول فروش سینمای ایران و صدر نشینی فیلم سینمایی مطرب اشاره کرد.
در خانه پدری به نظر میرسد تمام پروژه این است که کارگردان میخواهد بگوید این خانه قبرستان است.
مسخرهباز چیزی جدی برای عرضه ندارد و مثل بسیاری از فیلمهای نسل جوان این سالها، نداشتن نگاه جامعهشناسی خود را از جامعهی ایران پشت زرق و برق جعلی پنهان میکنند.
بازی پرویز پرستویی در نقش شخصیت اصلی فیلم هم اصلاً چشمگیر نیست و مخاطب را غافلگیر نمیکند.
این سنخ فیلمها را نباید توقیف کرد تا با جار و جنجال «بی بی سی» و «من و تو» و «ایران اینترنشنال» کردیت سیاسی و فرهنگی دریافت کنند تا سلیقه فاخر حاکمان ارشاد مشخص شود.
«مطرب» از تعلل نهادهای فرهنگی که چند دهه است با بودجه بیت المال فیلم و سریال میسازند و هنوز نتوانسته اند تصویر درستی از وضعیت اسفناک اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی مردم قبل از انقلاب به برای نسلی که آن زمان را از نزدیک ندیده به تصویر بکشند، سوء استفاده میکند و از موج نادانی عمومی، خوب هم میخورد.
تنها آرزوی شخصیت اصلی فیلم این است که ای کاش انقلاب به جای بهمن، اسفند شده بود و در هر فرصتی زن و مرد باید بروند توی اتاق، درب اتاق را ببندند، پردهها را بکشند تا فواد و زیبا متولد شوند.
با تایید سازمان سینمایی بلیت فروشی «مطرب» و «خانه پدری» متوقف شد.
به خاطر رفتار نظام در ایران، همه به فکر مهاجرت هستند. جمهوری اسلامی موسیقی را مطربی میداند و درکی از آن ندارد تا فعالیت های موسیقایی را محترم بشمارد.
بخش عمدهای از فیلمهای حاضر در این جشنواره، پیش از این نه تنها در جشنواره فیلم فجر و سایر جشنوارهها به نمایش درآمدهاند، بلکه عموم مردم نیز از طریق شبکه نمایش خانگی به تماشای آنها نشستهاند.