بعد از خبر توافق ایران و آمریکا به آزادسازی پولهای بلوکه شده و آزادی زندانیان، کاربران نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند.
خبر توافق تهران و واشنگتن برای مبادله زندانیان، به سرعت خبر داغ جهان شد؛ حالا چند گروه داخلی و خارجی از این موضوع عصبانی شدهاند.
مشکل شما مدعیان اصلاحات دفاع از حاکمیت ملی نیست! انکار نکنید. شما در بیانیه اخیر خود بر توازن در سیاست خارجی تأکید کردهاید ولی در همان حال از مقابله ایران با جنایات فراوان آمریکا با عنوان غربستیزی افراطی(!) یاد کردهاید.
اگر من جای اصلاحات باشم حالا که میرحسین دست از لجبازی برنمی دارد، می گویم عیبی ندارد بیا و اگر حرفی داری بزن، نه به زبان مردم ایران، به زبان غیر مردم ایران. آخر اکنون برای اصلاحات میان فارسی زبانان ارج و قربی باقی نمانده، حرفش شنیده نمیشود.
مشکل اصلی اصلاح طلبان، بی صداقتی این طیف با مردم است. گویا غارتگری از عواطف مردم و ماهیگیری سیاسی برای تأمین منافع شخصی و قبیله ای، به یک روال عادی در رفتار اصلاح طلبان تبدیل شده است.
جریان غربگرا همچنان اصرار دارد که همه امور را به برجام و تحریم ها گره زده و احیای برجام را به عنوان راه حل همه مشکلات معرفی کند.
فعال اصلاحطلب: مسئولان باید کلینگر باشند و هر چه سریعتر بحران معیشتی مردم را حل کنند وگرنه مشخص است که خطرهای گستردهای در پیش رو است.
نماینده لیست امید: اگر قرار باشد همان سبک و سیاقی که در اصفهان عمل کردند در جاهای دیگر عمل کنند، هر اجتماعی، زمینه اجتماع دیگری را فراهم و خشم مردم را بیشتر میکند.
آمریکا از یکسو میگوید ایران نمیتواند اورانیوم غنی شده بالای ۳.۷ درصد تولید کند، و از سوی دیگر آشکارا و مستقیم چند تن اورانیوم با غنای بالای ۹۰ درصد را به استرالیا منتقل میکند!
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد به تازگی در بیان علت تعطیلی همچنان دانشگاهها؛ ادعای عجیبی را مطرح کرده است.
نماینده سابقی که پیش از این مدعی بود که «در اهواز،زاهدان،کرمانشاه،ملایر،همدان،اصفهان و...خواسته اصلی مردم نه ریزگردها و نه فقر و بیکاری،بلکه خواسته اصلی رفع حصر بوده است»،حالا ژست شاکی به خود گرفته!
جریان اصلاح طلب اصرار دارد که روند خسارت بار سیاست خارجی دولت روحانی در دولت سیزدهم نیز ادامه یابد. به نظر شما، این اصرار صرفا نشانه سهل اندیشی است؟!
فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: اصلاحطلبان تحولخواهی را در چارچوبهای ممکن مانند انتخابات دنبال میکنند و باید از همین حالا برای انتخابات مجلس برنامه ریزی کرد.
تجربه دولت روحانی، بیش از پیش ثابت کرد که نوع مواجه با آمریکا و تروئیکای اروپا باید از موضع قدرت و اقتدار باشد. بهانه زدایی از آمریکا به هیچ عنوان جواب نمی دهد، چرا که صرفا بهانه ها تغییر می کند.
افراطیون اصلاح طلب تعمدا دو مسئله بدیهی را انکار و سانسور می کنند، یکی خوی سلطه گری، غارتگری و بدعهدی دشمن است و دیگری خوش بینی دولت روحانی به طرف غربی و اعتماد بلاوجه به آمریکاست.
اصلاح طلبان با طرح دوگانه «ژنرال- سرباز صفر» از مدیران دولت روحانی تمجید کرده و اصل شایسته سالاری و چرخش مدیران را مورد هجمه قرار می دهند.
قبل از آنکه شورای نگهبان عدم احراز صلاحیت برخی اشخاص را اعلام کند، این طیف اصلاح طلب بود که این افراد را ردصلاحیت کرد.
طیف اصلاح طلب در انتخابات ۱۴۰۰ دو نقطه ضعف اساسی دارد، یکی کارنامه و دیگری برنامه است. بنابراین در پی آن است تا با ایجاد دوقطبی های کاذب، این دو مسئله بسیار مهم را به حاشیه ببرد.