رقـابت دلالان با وزارت صمت و روزهای روشن در انتظار اقتصاد ایران با اجرای توافق چین، سایر عناوین اقتصادی مهم امروز روزنامهها هستند.
در پی نبود نظارت کافی بر زنجیره توزیع دارو، تخصیص ارز دولتی به تولید و واردات داروها باعث بروز فساد و قاچاق معکوس این اقلام شده است؛ با این وجود برای حذف ارز دولتی نیاز به افزایش حمایتها و پوشش بیمهای است.
نایبرئیس هیأت تحقیق و تفحص از نحوه هزینهکرد «ارز 4200 تومانی»، جزئیات برنامه فعالیت این هیأت در هفتههای آینده را تشریح کرد و گفت: نمایندگان هیأت، بزودی در بانک مرکزی مستقر میشوند.
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: در بودجه سال ۱۴۰۱ در بحث حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی حواسمان باید به قشر مستضعف، بازنشستگان، کارگران شریف باشد که سفره آنها کوچکتر نشود.
اجرای سند جامع همکاریهای ایران و چین تیتر نخست اغلب روزنامههای امروز بود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: پیش از حذف ارز ترجیحی باید زنجیره تولید تا توزیع را مهیا کنیم و سپس بهدنبال حذف و مابقی مسائل برویم.
رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ مجلس گفت:حتما برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی باید به یک جمعبندی مشترک بین مجلس و دولت برسیم.
یک پژوهشگر اقتصاد ایران گفت: احیای مجدد ظرفیتهای تولیدی که به واسطه ارز ترجیحی از بین رفته گاهی غیرممکن است؛اما نکته اینجاست که احیای ظرفیتهای تولیدی با ادامه و بقای این سیاست تقریباً غیر ممکن است.
دهنوی، عضو هیئت رئیسه مجلس: لایحهای که دولت برای ارز ۴۲۰۰ تومانی دیده به غیر از دارو و گندم تقریبا برای سایر کالاها حذف میشود. این ارز خیلی حمایت از مردم نبوده، سودی بوده که در جیب یک عده دلال رفته.
جریان اصلاح طلب از کارنامه مجلس یازدهم هراس دارد. به همین منظور رسانه های این طیف به صورت روزانه و مستمر مجلس را آماج حمله و تخریب قرار می دهند.
حسینی رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس: از سال ۹۷ تاکنون بخاطر ارز ۴۲۰۰ تومانی فقط از پول نفت حدود ۷۰۰ هزار میلیارد تومان از دست دادهایم.
محسن مهرعلیزاده، نامزد انتخابات ریاست جمهوری: اینکه بخواهیم با قیمت ارز بازی کنیم و آن را در اختیار عده ای بگذاریم، منشاء فساد است.
مهرعلیزاده: باید به جای چندین ستاد، یک واحد متشکل در یک وزارتخانه برای نظارت بر توزیع و تولید تشکیل شود و چندنرخی بودن مواد اولیه را از بین ببریم تا بازار به شکل سالم کارکند.
مهرعلیزاده: در زمان تحریم و نداری دلار، ارز ۴۲۰۰ تومانی به افرادی میدهیم که بخشی از آن را میخورند و با بقیهاش سنگ قبر، سنجاق قفلی و صلواتشمار وارد میکنند. والله در تاریخ به ما میخندند.
حسین مرعشی که به عنوان رئیس شورای سیاستگذاری ستاد انتخاباتی جهانگیری منصوب شده، سال ۹۴ با بی ادبی و توهین به هموطنانمان، مردم شهرستان ها را «عقب مانده سیاسی»! نامید.
قاسم محبعلی- مرداد ۹۷- در مصاحبه با یک رسانه خارجی در اظهارنظری تأمل برانگیز گفته بود چرخش اساسی در سیاست خارجی ایران جز از طریق وارد کردن «شوک نظامی» ایجاد نخواهد شد.
جهانگیری در مورد اتهامات منتسب به برادرش گفت: «از اتهام برادرم خبر نداشتم و از رسانهها متوجه شدم که بازداشت شده است.