حضور بی واسطه مقامات ارشد دولت در میان مردم و رسیدگی به نواقص و کمبودها، بیش از پیش دشمن و رسانه های معاند را در سمپاشی و انتشار اخبار دروغ و ایجاد التهاب ناکام گذاشت.
نوع ارتباط برخی رسانه های اصلاح طلب با ضدانقلاب خارج نشین، این شائبه را ایجاد می کند که این دو طیف در پروژه ای مشترک، به تقسیم کار اقدام کرده اند
تحریف و شایعه دو ابزار مهم رسانههای دشمن در زمان ناآرامیهای ایران است؛ در ماجرای آشوبهای آبان ۹۸ نیز جریان معاند با استفاده از این حربه، بنزینی روی آتش اعتراضات مردمی ریختند.
اخلال در جایگاههای سوخت، یکبار دیگر چهره دشمنان مردم ایران را بدون روتوش نمایش داد. دشمنانی که یکروز داروی کودکان عزیز کشورمان را تحریم می کنند و روز دیگر برای اخلال در عرضه سوخت ذوق زده می شوند.
شبکه دولتی انگلیس میگوید: عضویت رسمی ایران در پیمان شانگهای، اتفاقی و موفقیت دیپلماتیک برای ایران در شرایط بنبست برجام است.
کیمیایی پدر، سینامطلبی، سردبیر سابق بیبیسیفارسی را در برنامه زنده هفت، در گفتوگویی با محمود گبرلو متهم به خیانت میکند و فرج سرکوهی، ستاره سیاسی شبکه فارسی زبان را «پشتکوهی» خطاب میکند.
مصاحبه شوندگان در این مستند چنان با ولع از لالهزار میگویند که مخاطب تصور میکند، لالهزار قطعهای از بهشت روی زمین بوده است که با وقوع انقلاب در سال 1357، این قطعه از بهشت به جهنم تغییر کاربری داده است.