ساخت ماهواره های ایرانی توسط دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور در بهترین وضعیت قرار دارد و با توجه به بومی شدن علم فضا پایه، ایران در مسیر پیشرفت و جهش علم و فناوری و تولیدات داخلی است.
معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران به جو سازی آمریکا و فرانسه علیه برنامه های فضایی جمهوری اسلامی ایران پاسخ داد.
رئیس سازمان فضایی کشور گفت: سال گذشته ماهوارهبر سیمرغ در دومین پرتاب عملیاتی خودش توانست تا مدار ۵۰۰ کیلومتری برسد و تنها ۴۰ ثانیه زمان کم آوردیم تا به سرعت لازم برای تزریق ماهواره به مدار برسیم.
رئیس سازمان فضایی ایران از امکان رصد موقعیت لحظه ای ماهواره «ظفر» از طریق سایت «فضاجو» توسط نخبگان فضایی کشور خبر داد.
رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه فضا خط مقدم علم و فناوری است، گفت: برای طراحی و مراحل ساخت ماهواره ظفر ۷۰۰ دانشمند ایرانی به عنوان تیم پشتیبانی مشارکت کردند.
ایران برای تسخیر فضا و دستیابی به مدارهای با ارتفاع بالا از سطح زمین، گام های منسجم تری را برداشته و قرار است به زودی ماهواره های ایرانی یکی پس از دیگری به فضا ارسال شوند.
رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به اینکه ۳ ماهواره ایرانی برای پرتاب به فضا کامل شده، گفت: ماهواره دوستی مراحل سازگاری با پرتابگر را به پایان رسانده و منتظر مجوز پرتاب است و امسال پرتاب خواهد شد.
رئیس سازمان فضایی گفت: دو پروانه اپراتوری ماهوارهای تهیه و به رگولاتوری تحویل شده که امیدواریم طی چندماه آینده در دستور کار بررسی قرار بگیرند تا بستر سرمایهگذاران خصوصی به بخش فضایی فراهم شود.
برنامه «ثریا» امشب 25 بهمن با موضوع فناوری فضایی ایران، مسیر طی شده و افقهای آینده روی آنتن خواهد رفت.